Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Peter Dager gecast tegenover Owen Wilson voor Apple's golf-comedyserie

Peter Dager gecast tegenover Owen Wilson voor Apple's golf-comedyserie

Na een zoektocht heeft de jonge acteur Peter Dager de hoofdrol gekregen tegenover Owen Wilson in de tiendelige golf-comedyserie.
In de titelloze comedyserie speelt Wilson de rol van Pryce Cahill, een ex-profgolfer wiens carrière twintig jaar geleden voortijdig werd afgebroken. Nadat hij wordt ontslagen bij een sportwinkel in Indiana en zijn vrouw hem in de steek laat, zet Pryce zijn geld volledig in op een zeventienjarig golffenomeen in moeilijkheden, gespeeld door Dager (foto onder).



De Apple Studios-productie is gemaakt, geschreven en geproduceerd door Jason Keller en wordt geregisseerd door Jonathan Dayton en Valerie Faris.

De comedyserie wordt ook geproduceerd door Propagate's Ben Silverman, Howard T. Owens en Rodney Ferrell, Entertainment 360's Guymon Casady, Piece of Work's Lee Eisenberg en Natalie Sandy, Chris Moynihan, Keller, Wilson en Bill Callahan.

De Cubaans-Amerikaanse acteur Dager was onlangs te zien in Insidious 5, geregisseerd door Patrick Wilson, en had een belangrijke rol in de film Who Invited Charlie? uit 2022, geregisseerd door Xavier Manique.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten