Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Drie castleden bekendgemaakt voor NBC-pilot Grosse Pointe Garden Society

Drie castleden bekendgemaakt voor NBC-pilot Grosse Pointe Garden Society

Melissa Fumero, AnnaSophia Robb en Ben Rappaport spelen de hoofdrollen in Grosse Pointe Garden Society.
NBC's dramapilot is afkomstig van Jenna Bans, Bill Krebs en Universal Television, een divisie van Universal Studio Group.

Het drama volgt vier leden van een tuinclub in een buitenwijk - waarvan er drie worden gespeeld door Fumero, Robb en Rappaport - die allemaal uit verschillende lagen van de bevolking komen en verwikkeld raken in moord en kattenkwaad terwijl ze worstelen om hun conventionele leven tot bloei te brengen.

15178 Melissa Fumero, AnnaSophia Robb en Ben Rappaport

Fumero (foto, links) speelt Birdie. Birdie is een succesvolle schrijfster wiens memoires, Digging for Gold: Dancing Through Divorce een bestseller is.

Robb (foto, midden) speelt Alice, je favoriete lerares Engels op de middelbare school, een dromer wiens mooiste dromen op haar neerstorten. Ze is al heel lang lid van de Grosse Pointe Garden Society.

Rappaport (foto, rechts) speelt Brett. Brett is cool op een versleten manier en heeft zijn eigen dromen om een auto-restauratiebedrijf te beginnen in de ijskast gezet zodat zijn vrouw (nu ex-vrouw) haar rechtenstudie kon afmaken. Hij blijft werken als manager van een tuinwinkel zodat hij voor de kinderen kan zorgen.

Maggie Kiley regisseert de pilot, die ze samen met Bans produceert via haar Minnesota Logging Co, Krebs en Casey Kyber.

Fumero keert terug naar NBC. Ze is waarschijnlijk het meest bekend van haar rol als Amy Santiago in het veelgeprezen Brooklyn Nine-Nine, dat acht seizoenen lang op NBC te zien was. Ze won de Imagen Foundation Award voor haar werk in de serie. Fumero speelde onlangs nog een gastrol in NBC's Night Court (2023).

Robb speelde mee in Hulu's gelimiteerde series The Act en Little Fires Everywhere. Ze was ook te zien in Peacock's Dr. Death, Mercy Street van PBS en The Carrie Diaries van The CW.

Rappaports was te zien in onder andere ABC's For the People (2018), USA Network's Mr. Robot, The Good Wife van CBS en Ozark van Netflix. Meest recent was hij te zien in de gelimiteerde Netflix-serie Inventing Anna.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten