Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Kat Dennings gecast tegenover Tim Allen in pilot van ABC-comedy Shifting Gears

Kat Dennings gecast tegenover Tim Allen in pilot van ABC-comedy Shifting Gears

2 Broke Girls-actrice Kat Dennings is gecast als de co-lead tegenover Tim Allen in de ABC-pilot van Shifting Gears (werktitel).
Shifting Gears is geschreven door Mike Scully en Julie Thacker Scully en draait om Matt (Allen), de koppige, weduwe-eigenaar van een klassieke auto-restauratiewinkel. Wanneer Matt's vervreemde dochter Riley (Dennings) en haar tienerkinderen in zijn huis komen wonen, begint de echte restauratie.



Riley (Dennings, foto) botste met haar vader toen ze opgroeide en vertrok om te trouwen met de vriend die hij haatte. Nu ze gescheiden is, is Riley gedwongen om met haar twee kinderen terug naar huis te verhuizen, in de hoop dat zij en haar vader deze keer een goede band kunnen ontwikkelen.

De Scully's produceren Shifting Gears samen met Last Man Standing-producenten Allen, Marty Adelstein, Becky Clements, Richard Baker en Rick Messina. Dennings is ook producent voor het project van 20th Television.

Dennings is bekend van haar hoofdrol in de CBS-sitcom 2 Broke Girls, die zes seizoenen lang op CBS te zien was. Ze was hoofdrolspeelster in de Hulu-serie Dollface, die twee seizoenen lang te zien was.

Dennings is ook bekend om haar rol als Darcy Lewis in Marvel's Thor-filmfranchise, die ze ook herhaalde in de studio's geprezen Disney+ serie Marvel's WandaVision.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten