Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Marc Maron toegevoegd aan Apple TV+ golf-comedy met Owen Wilson

Marc Maron toegevoegd aan Apple TV+ golf-comedy met Owen Wilson

In een zeldzame toezegging voor een televisieserie is de ervaren acteur-komiek Marc Maron aangetrokken als hoofdrolspeler tegenover Owen Wilson in de golf-comedyserie van Apple TV+.
De tiendelige, nog titelloze golf-comedy met ook Peter Dager in een hoofdrol is gemaakt, geschreven en geproduceerd door Jason Keller.

Wilson speelt de rol van Pryce Cahill, een ex-prof golfer wiens carrière twintig jaar geleden voortijdig werd afgebroken. Nadat hij wordt ontslagen bij een sportwinkel in Indiana en zijn vrouw hem in de steek laat, zet Pryce zijn geld volledig in op een zeventienjarig golffenomeen in moeilijkheden, gespeeld door Dager.



Maron (foto) speelt Mitts, Pryce's beste vriend en voormalig caddie.

De Apple Studios-productie wordt geregisseerd door Jonathan Dayton en Valerie Faris en geproduceerd door Propagate's Ben Silverman, Howard T. Owens en Rodney Ferrell, Entertainment 360's Guymon Casady, Piece of Work's Lee Eisenberg en Natalie Sandy, Chris Moynihan, Keller, Wilson en Bill Callahan.

Naast zijn succesvolle, langlopende podcast WTF with Marc Maron, die jaarlijks meer dan 80 miljoen keer wordt gedownload, was Maron te zien in onder andere de worstel-comedy GLOW van Netflix, waarin hij de rol van Sam Sylvia speelde. De serie leverde hem een Critics Choice en SAG Award-nominatie op. Ook speelde hij een rol in de anthologieserie Easy van Netflix, alsmede gastrollen in Reservation Dogs van FX en The Horror of Dolores Roach van Prime Video.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten