Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nancy Travis en Felix Avitia toegevoegd aan de cast van pilot voor Grosse Pointe Garden Society

Nancy Travis en Felix Avitia toegevoegd aan de cast van pilot voor Grosse Pointe Garden Society

Nancy Travis en Felix Avitia zijn de laatste twee gecaste acteurs voor de pilot van de nieuwe NBC-dramaserie Grosse Pointe Garden Society.
Het drama volgt vier leden van een tuinclub in een buitenwijk - Birdie (Melissa Fumero), Alice (AnnaSophia Robb), Brett (Ben Rappaport) en Catherine (Aja Naomi King) - allemaal van verschillende rangen en standen, die verstrikt raken in moord en kattenkwaad terwijl ze worstelen om hun conventionele leven tot bloei te brengen.

NBC's drama-pilot is afkomstig van Jenna Bans, Bill Krebs en Universal Television, een divisie van Universal Studio Group.

15320 Nancy Travis en Felix Avitia

Travis (foto, links) speelt Patty, de arrogante moeder van Doug (Alexander Hodge) en de nachtmerrie-schoonmoeder van Alice (Robb). Ze is een sociale klimmer die dolgraag een kleinkind wil en heeft er geen moeite mee om Alice en Doug te vertellen waarom ze er zo lang over doen.

Avitia (foto, rechts) portretteert Ford, de zoon van Joel (Matthew Davis) en Misty. Hij is een ongeïnspireerde student zonder richting en is verrast door Birdie's (Fumero) plotselinge interesse om hem te helpen zijn weg in de wereld te vinden.

Maggie Kiley regisseert de pilot, die ze samen met Bans produceert via haar Minnesota Logging Co, Krebs en Casey Kyber.

Op televisie was Travis onlangs te zien in de neo-westernserie Ride van Hallmark Channel. Ze speelde ook in The Kominsky Method van Netflix, Mr. Mercedes van Audience Network en ABC/Fox-comedyserie Last Man Standing.

Avitia was te zien als Neil Flores in Disney+'s Raven's Home. Hij speelde ook rollen in All Rise van OWN en Speechless van ABC.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten