Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Andy Garcia toegevoegd aan cast van Taylor Sheridan's Landman

Andy Garcia is klaar voor een sleutelrol tegenover Billy Bob Thornton in het Paramount+ drama Landman van Taylor Sheridan en Christian Wallace.
Landman speelt zich af in de spreekwoordelijke bloeiende steden van West-Texas en is een hedendaags verhaal over het zoeken naar fortuin in de wereld van olieplatforms. De serie is gebaseerd op de elfdelige podcast Boomtown en is een verhaal over arme werkers op een olieplatform en rijke miljardairs die een explosie voeden die zo groot is dat het ons klimaat, onze economie en onze geopolitiek verandert.



Garcia (foto) zal Galino spelen, een uiterst capabele, krachtige en praktische man.

In Landman spelen ook Ali Larter, Michelle Randolph, Jacob Lofland, Kayla Wallace, James Jordan, Mark Collie, Paulina Chávez en Demi Moore mee. Jon Hamm heeft een terugkerende rol.

Landman wordt momenteel gefilmd in en rond Fort Worth, Texas en wordt geproduceerd door Sheridan, Wallace, David C. Glasser, David Hutkin, Ron Burkle, Bob Yari, Geyer Kosinski, Michael Friedman en Stephen Kay.

Dan Friedkin en Jason Hoch, voor Imperative Development LLC, en J.K. Nickell en Megan Creydt, voor Texas Monthly, produceren ook. Peter Feldman is co-uitvoerend producent. Landman wordt geproduceerd door MTV Entertainment Studios, 101 Studios en Sheridan's Bosque Ranch Productions.

Garcia is vooral bekend als filmacteur, met rollen in filmklassiekers als The Godfather III, Goodfellas, The Untouchables en Ocean's Eleven. In series was de acteur te zien in onder andere het ABC-comedydrama Rebel (2021) met Katey Sagal, Flipped van Quibi, Ballers van HBO en Modern Love van Prime Video, gebaseerd op de populaire podcast van NPR.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten