Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Sportman Travis Kelce gecast in Ryan Murphy's Grotesquerie

Sportman Travis Kelce gecast in Ryan Murphy's Grotesquerie

Travis Kelce's intrede in Hollywood gaat verder met zijn eerste grote acteerklus: een rol in Ryan Murphy's spraakmakende nieuwe FX horrorserie Grotesquerie.
Volgens bronnen is de NFL-ster - en wereldberoemdheid door zijn relatie met Taylor Swift - gecast tegenover Niecy Nash-Betts, Courtney B. Vance en Lesley Manville in de nieuwe serie, die net in productie is gegaan. Vertegenwoordigers van FX, Murphy en 20th Television geven geen commentaar.

Zoals het geval is met alle projecten van Murphy, zijn de details over Grotesquerie schaars. Naast Nash-Betts, Vance en Manville zijn er nog geen andere castleden bevestigd voor het drama, dat in de herfst in première moet gaan.

15353 Travis Kelce

Het debuut van de serie zal naar verwachting samenvallen met het volgende voetbalseizoen, waarin Kelce (foto) terugkeert bij de Kansas City Chiefs na zijn derde Super Bowl-overwinning in vijf jaar.

Grotesquerie is een vervolg op Kelce's acteerdebuut als presentator van Saturday Night Live in maart 2023. Hij maakte afgelopen herfst ook een cameo samen met Swift in de late-night sketch-comedyserie van NBC.

Nu zijn naam wereldwijd bekend is geworden door zijn spraakmakende relatie met Swift, is Kelce een veelgevraagd man. Hij is openhartig geweest over zijn hoge Hollywoodambities en heeft zich vertakt sinds hij vorig jaar bij CAA tekende.

Hij dook al eerder in de wereld van televisie met zijn reality-datingserie Catching Kelce, die in 2016 één seizoen liep, en onlangs tekende hij als presentator van Amazons spelshow Are You Smarter Than a Celebrity?

Bekend om zijn podcast New Heights, die hij samen met zijn broer en voormalig NFL center Jason Kelce presenteert, maakte Travis Kelce onlangs ook zijn debuut als uitvoerend producent voor de indiefilm My Dead Friend Zoe, die in première ging op SXSW. Hij is klaar om een documentaire over kunstenaar Jean-Michel Basquiat te produceren, getiteld King Pleasure.

Naar aanleiding van het uitlekken van zijn verschijning in Grotesquerie heeft Kelce een video op zijn IG stories geplaatst vanaf de set.

"Jongens, raad eens met wie ik samenwerk aan Grotesquerie," zegt Nash-Betts tegen de camera voordat Kelce zich bij haar voegt en zegt: "Ik kom in een nieuw gebied. Met Niecy!"



Nash postte verschillende clips van haar en Kelce van de set, waaronder een van hen in een auto, en een nadat ze de nachtopnames hadden afgerond, waarbij Murphy Kelce een knuffel geeft en zegt: "Je was geweldig."

Nash vroeg Kelce hoe hij zich voelde, waarop hij antwoordde: "Ik ben gewoon blij dat ik niemand pijn heb gedaan."

Murphy staat erom bekend dat hij talenten helpt om over te stappen naar acteren. Een paar jaar geleden gaf hij Lady Gaga haar eerste grote rol in American Horror Story: Hotel. Daarna speelde ze in A Star Is Born, waar ze een Oscarnominatie voor kreeg. Net als Kelce was ook Gaga gastvrouw bij SNL voordat ze een kans kreeg bij Murphy.

Grotesquerie, dat Murphy maakt met vaste medewerkers Jon Robin Baitz en Joe Baken, bracht in februari een teaser met alleen tekst uit. Het bevatte audio van Nash-Betts personage, waarin ze zegt: "Ik weet niet wanneer het begon, ik kan mijn vinger er niet op leggen, maar het is nu anders. Er is een verschuiving, alsof er iets opengaat in de wereld - een soort gat dat afdaalt in het niets."

Hieronder kun je de teaser bekijken.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten