Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Melissa Roxburgh gecast in The Hunting Party

Melissa Roxburgh keert terug naar NBC als hoofdrolspeelster in de nieuwe dramaserie The Hunting Party.
The Hunting Party is gecreëerd door JJ Bailey, die ook de pilotaflevering schreef. Het is een procedurele misdaadserie over een klein team van rechercheurs die de gevaarlijkste moordenaars die ons land ooit heeft gezien moeten opsporen en vangen.



Roxburgh (foto) speelt Rebecca 'Bex' Henderson. Bex is een sluwe, standvastige en obsessief nieuwsgierige ex-FBI-agente die is gerekruteerd voor een elitetaskforce van de overheid vanwege haar reputatie als slimme gedragsdeskundige die een aantal van 's werelds gevaarlijkste seriemoordenaars heeft gepakt.

The Hunting Party, dat een direct-naar-serie bestelling kreeg, wordt geproduceerd door Bailey en Jake Coburn die samen schrijven en de serie runnen. Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, is de studio.

Roxburgh is vooral bekend als hoofdrolspeelster in de populaire mysterie-dramaserie Manifest, die drie seizoenen liep op NBC voordat het werd gecanceld en gered door Netflix met een bestelling voor een vierde en laatste tweedelig seizoen.

Ze speelde onlangs een gastrol in de nieuwe dramaserie Tracker van CBS als de zus van Colter (Justin Hartley) en vorig jaar was ze te zien in een gastrol in de NBC-reboot Quantum Leap (2022).
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten