Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Bill Skarsgård herneemt zijn rol als Pennywise in prequelserie Welcome to Derry

Bill Skarsgård herneemt zijn rol als Pennywise in prequelserie Welcome to Derry

Een bekend gezicht komt terug om de kinderen van Derry, Maine te terroriseren.
Bill Skarsgård is klaar om te spelen in de HBO Max It- prequelserie Welcome to Derry (werktitel). Hij herneemt de titelrol van Pennywise uit de hitfilm It van New Line uit 2017 en het vervolg daarop, It Chapter Two.

15472 Bill Skarsgård

In de door Warner Bros. Television geproduceerde serie herenigt Skarsgård (foto) zich met andere hoofdrolspelers uit de It-filmfranchise, de regisseur van de twee films Andy Muschietti, producent Barbara Muschietti en Chapter Two coproducent Jason Fuchs.

Samen ontwikkelen zij de televisieverfilming van de Stephen King-horrorklassieker, evenals de andere producenten van de films, Roy Lee en Dan Lin. Andy Muschietti regisseert vier afleveringen van de negen afleveringen durende serie.

Welcome to Derry speelt zich af in de wereld van King's It-universum en breidt de visie van filmmaker Andy Muschietti uit in de speelfilms, die wereldwijd samen 1,17 miljard dollar opbrachten.

De serie is gebaseerd op een verhaal van Andy Muschietti, Barbara Muschietti en Fuchs, gebaseerd op King's roman It. Andy Muschietti en Barbara Muschietti voeren de productie uit via hun productiemaatschappij Double Dream, samen met Fuchs, Brad Caleb Kane, David Coatsworth, Skarsgård, Shelley Meals, Lee en Lin. Fuchs, die de teleplay voor de eerste aflevering schreef, en Kane fungeren als co-showrunners.

Skarsgård voegt zich bij de eerder gecaste Taylour Paige, Jovan Adepo, Chris Chalk en James Remar.

Dit markeert Skarsgård's terugkeer naar King's streaming TV-universum en een reünie met WBTV nadat hij de hoofdrol speelde in de Hulu-serie Castle Rock van de studio. Ook had hij een vaste rol in de horrorserie Hemlock Grove van Netflix.

Skarsgård was onlangs in de bioscoop te zien in John Wick: Chapter 4 en speelt binnenkort in onder andere The Crow en Nosferatu.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten