Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
MGM+ geeft volledige castlijst voor Nine Bodies in a Mexican Morgue vrij

MGM+ geeft volledige castlijst voor Nine Bodies in a Mexican Morgue vrij

MGM+'s aankomende originele mysterie-thrillerserie Nine Bodies in a Mexican Morgue heeft zijn volledige ensemble cast vastgelegd.
De serie is gecreëerd en geproduceerd door Anthony Horowitz. Vandaag werd ook bekend dat BBC de serie, die momenteel wordt opgenomen op de Canarische Eilanden, heeft aangekocht.

15476 cast Nine Bodies in a Mexican Morgue

Naast de eerder aangekondigde Eric McCormack (linkerfoto) bestaat de ensemblecast uit (van tweede links met de klok mee) David Ajala als Zack, Peter Gadiot als Carlos, Jan Le als Amy, Lydia Wilson als Sonja, Ólafur Darri Ólafsson als Travis, Siobhán McSweeney als Lisa en Adam Long als Dan.

Nine Bodies in a Mexican Morgue draait om een vliegtuig met aan boord een kleine groep passagiers, bemanning en piloot, dat neerstort in de Mexicaanse jungle. Alle lichamen worden geborgen en in een mortuarium geplaatst, maar het blijkt dat slechts één van hen stierf tijdens de crash. De andere passagiers zijn daarna vermoord, elk op een unieke manier. Maar door wie? En waarom?

Terwijl het verhaal zich ontvouwt in flashback, ontmoeten we de overlevenden terwijl ze vechten tegen de hitte, een tekort aan voorraden, de vele gevaren van de jungle - en elkaar. De setting wordt steeds spannender en claustrofobischer naarmate ze één voor één worden afgemaakt met een reeks schokken die ons steeds dichter bij de waarheid brengen en - helemaal aan het einde - een onthutsende onthulling.

"Nine Bodies in a Mexican Morgue is een slimme en zeer vermakelijke toevoeging aan MGM+'s groeiende aanbod van filmische, spannende thrillers, zegt Michael Wright, hoofd van MGM+. Anthony Horowitz heeft een meesterlijk inventief web van bedrog en intrige gesponnen dat het publiek laat raden tot de laatste bijl valt."

Nine Bodies in a Mexican Morgue is een originele mysterieserie geschreven, gecreëerd en geproduceerd door Anthony Horowitz CBE, en geproduceerd door Eleventh Hour Films, een door Sony Pictures Television gesteunde onderneming. SPT zal de serie wereldwijd distribueren.

"Nine Bodies in a Mexican Morgue is een ingenieus, origineel en spannend moordmysterie vermenigvuldigd met negen!", zegt Sue Deeks, Hoofd BBC Programma Acquisitie. "Het is absoluut gegarandeerd dat kijkers tot het einde aan hun scherm gekluisterd blijven."

Jill Green, CEO van Eleventh Hour Films, voegt hieraan toe: "We zijn verheugd dat we een wereldwijde cast hebben samengesteld die dit originele drama volledig authentiek zal maken."

Naast Anthony Horowitz CBE wordt de serie ook geproduceerd door Jill Green en Eve Gutierrez voor Eleventh Hour Films. Richard Burrell is de producent van de serie. Afleveringen 1-3 worden geregisseerd door Brian O'Malley en afleveringen 4-6 door Viviane Andereggen.

Ajala is bekend van zijn rol als Cleveland Booker in Star Trek: Discovery van Paramount+. Ook had hij vaste rollen in de horror-sciencefictionserie Nightflyers (Syfy) en de bovennatuurlijke dramaserie Falling Water (USA Network), en een terugkerende rol in Supergirl van The CW.

Gadiot speelde James Valdez in Queen of the South van USA Network. Meer recentelijk was hij te zien in terugkerende rollen in Quantum Leap (2022) van NBC, One Piece (2023) van Netflix en Silo van Apple TV+.

Le speelde kleine rolletjes in onder andere The Capture van BBC/Peacock en Atlanta van FX.

Wilson was vorig jaar te zien in de Duitse science fictionserie Der Schwarm/The Swarm. Ook speelde zij rollen in onder andere Ripper Street (BBC) en Flack (W).

Ólafsson is bekend van zijn rollen in de IJslandse televisieserie Ófærd/Trapped en de bovennatuurlijke horrorserie NOS4A2 van AMC. Hij zal te zien zijn in het tweede seizoen van Severance van Apple TV+.

McSweeney is momenteel te zien in een terugkerende rol in de Hulu's superhelden comedyserie Extraordinary. Ze is vooral bekend van haar rol als Sister George Michael in Derry Girls.

Long was recentelijk te zien in Masters of the Air van Apple TV+. Ook speelde hij in het eerste seizoen van Happy Valley (BBC) en Bancroft (ITV).
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten