Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
We Were Liars van Prime Video cast Emily Alyn Lind als hoofdrolspeelster

We Were Liars van Prime Video cast Emily Alyn Lind als hoofdrolspeelster

We Were Liars, Prime Video's seriebewerking van E. Lockharts YA-roman, heeft zijn beruchte Liars gevonden.
Emily Alyn Lind, nieuwkomer Shubham Maheshwari, Esther McGregor en Joseph Zada (foto, van links naar rechts) hebben vaste rollen in de serie, naast Mamie Gummer, Caitlin Fitzgerald, Candice King en David Morse. De serie komt van Julie Plec, Carina Adly MacKenzie, Universal Television en Amazon MGM Studios.

15478 cast We Were Liars

We Were Liars is een tragisch liefdesverhaal en een amnesiethriller die zich afspeelt op een privé-eiland voor de kust van Massachusetts. Het draait om de rijke, schijnbaar perfecte familie Sinclair, die elke zomer doorbrengt op hun privé-eiland. Gummer, Fitzgerald en King spelen de drie zussen Sinclair.

Lind speelt Cadence. De gerespecteerde oudste kleindochter van een Kennedy-achtige Amerikaanse dynastie is moeiteloos slim en avontuurlijk en heeft aanleg voor dramatische verhalen. Ze wordt voor het eerst verliefd tijdens een idyllische, dromerige zomer met haar beste vriendinnen op het privé-eiland van haar familie in New England... zich er gelukkig niet van bewust dat ze slechts een jaar later een omhulsel van zichzelf zal zijn - scherpzinnig, geplaagd door migraine en niet in staat om zich de gebeurtenissen te herinneren die hebben geleid tot haar angstaanjagende traumatisch hersenletsel. In haar zoektocht naar antwoorden staat Cadence op het punt alles te ontrafelen wat ze heeft moeten geloven over de sprookjesachtige overlevering van de familie Sinclair.

Maheshwari is Gat. Gat, bedachtzaam, ambitieus en intelligent, is een jongen uit New York met een scherp kantje. Hij voelt zich dan ook een beetje misplaatst tussen de kasjmier- en ruitjes-elite van Martha's Vineyard. Toch keert hij jaar na jaar terug naar Beechwood Island, omdat hij het niet kan laten om de zomer door te brengen met zijn beste vriendin... naar wie hij al verlangt sinds hij nog niet wist wat verlangen was. Dit jaar lijkt ze eindelijk zijn gevoelens te beantwoorden - maar de timing kon niet slechter zijn, want Gat heeft nu een geheim dat haar voor altijd zou kunnen verjagen.

McGregor speelt Mirren. Mirren is een studie in tegenstrijdigheid, grappig en scherpzinnig. Ze is een artieste die te bezorgd is om perfect te zijn om buiten de lijntjes te kleuren. Ze hunkert naar nieuwe ervaringen, maar klampt zich vast aan haar kindertijd als een veiligheidsdeken. Ze wil dolgraag haar maagdelijkheid verliezen... maar weigert iets te doen waarvan ze niet zeker weet dat ze er meteen in uitblinkt. Wanneer ze echter per ongeluk op een schandalig familiegeheim stuit, wordt ze uit haar comfortzone gekatapulteerd... of ze er klaar voor is of niet.

Zada speelt Johnny. Johnny is charismatisch, vunzig en af en toe roekeloos. Hij is de leider van de ondeugende avonturen van zijn vrienden. Hij gaat door het leven alsof hij onoverwinnelijk is - hij heeft immers nog nooit een probleem ontmoet dat zijn emotionele steun Amex niet kan oplossen. Deze zomer staat hij op het punt om voor het eerst verantwoording af te leggen. Het volstaat te zeggen dat hij geen fan is.

De cast bestaat ook uit Arsher Ali in een vaste rol en Wendy Crewson, die een terugkerende rol heeft.

De serie is geschreven en geproduceerd door Plec en MacKenzie, waarbij de eerste de eerste aflevering schrijft en de tweede de tweede. Uitvoerend producent zijn ook Emily Cummins voor My So-Called Company en de auteur van de roman, Lockhart. Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, en Amazon MGM Studios zijn de studio's. Nzingha Stewart regisseert de eerste aflevering.

Van Lockharts YA-roman, uitgegeven door Delacorte Press, een imprint van Random House Children's Books, zijn wereldwijd bijna drie miljoen exemplaren verkocht.

Lind speelde Audrey Hope in de Gossip Girl (2021)-reboot van HBO Max en had rollen in onder andere Code Black van CBS en Revenge van ABC. McGregor speelde in de comedyserie High School van Freevee en had een gastrol in Obi-Wan Kenobi van Disney+.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten