Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Charlie Hunnam gaat hoofdrol spelen in Prime Video's Criminal

Charlie Hunnam gaat hoofdrol spelen in Prime Video's Criminal

Charlie Hunnam gaat de hoofdrol spelen in Ed Brubakers Prime Video stripverfilming Criminal.
Criminal is een in elkaar grijpend universum van misdaadverhalen gebaseerd op de multi Eisner Award-winnende graphic novel-serie van Brubaker en Sean Phillips.



Hunnam (foto) voegt zich bij de eerder aangekondigde vaste cast van Adria Arjona, Richard Jenkins en Kadeem Hardison.

Hij speelt de hoofdrol van Leo, een briljante meesterdief die alle hoeken ziet en gespecialiseerd is in plannen zonder wapens en zonder geweld. Als een schaker denkt Leo drie zetten vooruit. Andere criminelen vinden hem een lafaard, vooral vergeleken met zijn vader Tommy, die de gevangenis in ging voor de moord op de meest gevreesde man in de stad, Teeg Lawless.

Ryan Fleck en Anna Boden zijn bevestigd om de eerste vier afleveringen te regisseren. De serie wordt geproduceerd door Brubaker en Jordan Harper, naast Phillips, Sarah Carbiener en Phillip Barnett. Legendary Television is ook uitvoerend producent. De serie wordt geproduceerd door Amazon MGM Studios.

Hunnam is het best bekend voor het tot leven brengen van Jackson 'Jax' Teller in Sons of Anarchy van FX, een rol die hij vertolkte in de zeven seizoenen van het motordrama.

Hij speelde filmrollen in Guy Ritchie's King Arthur: Legend of the Sword, James Gray's Lost City of Z met Sienna Miller en Robert Pattinson, Papillon van Michael Noer, naast Rami Malek en Eve Hewson; en Jungleland voor Max Winkler.

Hunnam keerde twee jaar geleden terug in een serie om Shantaram van Apple TV+te leiden, dat gebaseerd is op de bestseller van Gregrory David Roberts. Hij was onlangs ook nog te zien in Zack Snyders Rebel Moon voor Netflix.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten