Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Colman Domingo checkt in bij The Four Seasons van Netflix

Colman Domingo checkt in bij The Four Seasons van Netflix

Colman Domingo heeft een deal gesloten om zich bij Tina Fey en Steve Carell te voegen in The Four Seasons.
De aankomende comedyserie van Netflix is gebaseerd op de gelijknamige filmtitel van Universal Pictures. Details over de rol van Domingo (foto onder) zijn nog niet bekend, maar hij zal een vaste rol in de serie hebben.



Geschreven en geregisseerd door Alan Alda, geproduceerd door Martin Bregman, en met Alda en Carol Burnett in de hoofdrollen, vertelt The Four Seasons uit 1981 het verhaal van drie koppels die elk seizoen samen op vakantie gaan.

De Four Seasons-serie komt van Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, en Fey's productiemaatschappij Little Stranger, Inc. en wordt geproduceerd door Fey, Fisher, Wigfield, David Miner, Eric Gurian en Jeff Richmond. Alda en Marissa Bregman produceren de serie, geschreven door Fey, Fisher en Wigfield, die later dit jaar in productie gaat.

Na zijn eerste Oscarnominatie voor zijn rol als burgerrechtenactivist Bayard Rustin in het drama Rustin van regisseur George C. Wolfe voor Netflix, speelde Domingo vorig jaar ook een gedenkwaardige, dreigende rol als Mister in de muzikale bewerking van The Color Purple voor Warner Bros.

De acteur was onlangs ook te zien in Drive-Away Dolls van Ethan Coen en na acht seizoenen te hebben meegedaan aan Fear The Walking Dead van AMC, is hij binnenkort te zien in het gevangenisdrama Sing Sing, dat op 12 juli in de bioscoop verschijnt via A24.

De film kreeg lovende kritieken na een wereldpremière op het filmfestival van Toronto. Andere aankomende projecten zijn onder andere de gelimiteerde Netflix-serie The Madness en Lionsgate's Michael Jackson biopic Michael, die uitkomt op 18 april 2025, waarin hij patriarch Joe Jackson vertolkt.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten