Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Vijf acteurs gecast voor gelimiteerde serie Wayward van Netflix

Vijf acteurs gecast voor gelimiteerde serie Wayward van Netflix

Vijf nieuwe acteurs zijn toegevoegd aan de cast van de aankomende Netflix-serie Wayward (ook bekend als Tall Pines).
De gelimiteerde serie staat onder leiding van Mae Martin, de bedenker, uitvoerend producent en co-showrunner van de serie.

Sydney Topliffe (foto tweede van links) en Alyvia Alyn Lind (foto midden) zijn de vaste acteurs van de serie en Patrick J. Adams (foto links), Patrick Gallagher (foto tweede van rechts) en Josh Close (foto rechts) zijn terugkerende gastacteurs in de serie, een van de eerste opdrachten voor Netflix Canada.

15504 cast Wayward

Naast Martin voegt het vijftal zich bij de vaste castleden Sarah Gadon en Brandon Jay McLaren.

Het acht afleveringen durende Wayward is een thriller die zich afspeelt in een bucolisch maar sinister stadje dat de verraderlijke onderbuik van de "problematische tienerindustrie" en de eeuwige strijd tussen de ene generatie en de volgende verkent.

Topliffe en Lind spelen de beste vriendinnen Abbie en Leila; Adams speelt een schooldecaan, aldus bronnen.

Martin is co-showrunner met Ryan Scott, die ook uitvoerend producent is. Ben Farrell produceert via zijn Objective Fiction, samen met Hannah Mackay, Jennifer Kawaja en Bruno Dubé. Sphere Media produceert.

Lind is op het moment in een terugkerende rol te zien in The Spiderwick Chronicles van Roku. Daarnaast heeft zij een vaste rol in de horror-comedyserie Chucky van Syfy. Ook was Lind te zien in de post-acolyptische comedy-dramaserie Daybreak.

Adams is bekend van zijn rol als Mike Ross in Suits van USA Network. Ook speelde hij in de historische dramaserie The Right Stuff van National Geographic en had hij een terugkerende rol in A League Of Their Own van Prime Video.

Gallagher was te zien als Atilla the Hun in de Night at the Museum-filmtrilogie met Ben Stiller. Op seriegebied speelde hij onder andere in Big Sky van ABC, Joe Pickett van Paramount+ en iZombie van The CW. Gallagher is daarnaast de stem van Lord Daichi in Blue Eye Samurai van Netflix.

Close speelde in de miniserie The Truth About the Harry Quebert Affair van Epix en gastrollen in onder andere Person of Interest van CBS, Fargo van FX en Animal Kingdom (2016) van TNT.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten