Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Paul Giamatti gecast in televisieserie Hostel van Eli Roth

Paul Giamatti gecast in televisieserie Hostel van Eli Roth

Paul Giamatti speelt de hoofdrol in een televisieserie gebaseerd op Eli Roth's horrorfranchise Hostel.
De serie is afkomstig van Roth, Chris Briggs en Mike Fleiss, die allemaal aan de films werkten, en Fifth Season. Hostel is momenteel in ontwikkeling en er is nog geen netwerk of zender aan verbonden, maar het wordt beschreven als een "verheven thriller met Roth's handelsmerkvaardigheden" en een moderne heruitvinding van de horrorfranchise.



Er zijn nog geen details bekend, maar Giamatti zal een hoofdrol spelen. Roth regisseert en schrijft samen met Briggs, en Roth, Briggs en Fleiss voeren de regie.

De oorspronkelijke filmreeks, voor het eerst uitgebracht in 2006, volgde drie backpackers die op weg waren naar een Slowaakse stad die beloofde te voldoen aan hun hedonistische verwachtingen, zonder enig idee van de hel die hen te wachten stond. De eerste twee films zijn geschreven en geregisseerd door Eli Roth en geproduceerd door Roth, Fleiss en Briggs.

Giamatti is net klaar met zijn Golden Globe-winnende en Oscar-genomineerde rol in The Holdovers. Giamatti speelde ook in het tweede seizoen van HBO Europe's succesvolle Spaanse horrorserie 30 Monedas/30 Coins en in Showtime's Billions.

Onlangs regisseerde, produceerde en schreef Roth de horrorfilm Thanksgiving, gebaseerd op Roths fictieve trailer van Quentin Tarantino en Robert Rodriguez's Grindhouse. Binnenkort komt Roth met de verfilming van het populaire videospel Borderlands, met in de hoofdrollen Cate Blanchett, Kevin Hart, Jack Black en Jamie Lee Curtis. De film wordt deze zomer uitgebracht door Lionsgate.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten