Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Grey's Anatomy-favoriet gecast in vaste rol in Dexter: Original Sin

Een populaire acteur uit Grey's Anatomy is toegevoegd aan de cast van Dexter: Original Sin.
In de Dexter prequelserie speelt Dr. McDreamy, oftewel Patrick Dempsey (foto onder), de rol van Aaron Spencer. Hij is de kapitein van de Miami Metro Homicide afdeling die een decennialange relatie heeft met Harry Morgan (Christian Slater).



Dexter: Original Sin heeft in de hoofdrol Patrick Gibson, die de rol van de titulaire seriemoordenaar (in zijn jonge jaren) overneemt, beroemd gemaakt door Michael C. Hall in de serie van Showtime. Molly Brown, James Martinez, Christina Milian en Alex Shimizu spelen ook mee. De productie is aan de gang in Miami met Clyde Phillips aan het roer.

De originele dramaserie met tien afleveringen volgt Dexter in 1991 in Miami, een student die verandert in een seriemoordenaar in opleiding. Wanneer zijn bloeddorstige driften niet langer genegeerd kunnen worden, vindt Dexter troost en begrip bij Harry. Als zijn enige vertrouweling leert Harry Dexter een code die hem moet helpen om mensen te vinden en te vermoorden die het verdienen om te sterven. Dit is een bijzondere uitdaging voor de jonge Dexter als hij begint aan een forensische stage bij het Miami Metro Police Department.

"Patrick Dempsey is een geliefde acteur die internationaal bekend staat om de iconische personages die hij heeft gespeeld en zijn prestaties", zegt Chris McCarthy, Paramount Global co-CEO en President/CEO, Showtime & MTV Entertainment Studios. "We zijn erg blij dat hij deel uitmaakt van onze sterrencast van Dexter: Original Sin, het langverwachte oorsprongsverhaal van de franchise."

Dexter: Original Sin wordt geproduceerd door Phillips en geproduceerd door Showtime Studios en Counterpart Studios. Scott Reynolds is ook uitvoerend producent naast Hall, Mary Leah Sutton, Tony Hernandez en Lilly Burns, met Robert Lloyd Lewis als producer. Michael Lehmann zal dienen als regisserend uitvoerend producent.

Dempsey is vooral bekend om zijn rol van Dr. Derek Shepherd in de ABC-serie Grey's Anatomy, die hem een SAG Award en meerdere Golden Globe-nominaties opleverde. Hij is ook bekend als hoofdrolspeler in klassieke films uit de jaren '80, zoals Can't Buy Me Love en Loverboy.

Dempsey was ook te zien in de miniserie The Truth About the Harry Quebert Affair van Epix en de Italiaanse serie Diavoli/Devils.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten