Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Sam Neill gecast tegenover Eric Bana in gelimiteerde Netflix-serie Untamed

Sam Neill speelt een hoofdrol tegenover Eric Bana in Untamed, van Warner Bros. Television en het in de studio gevestigde John Wells Productions.
Untamed, geschreven door Mark L. Smith en Elle Smith, is een karakter gedreven mysterie-thriller die Kyle Turner (Bana) volgt, een speciale agent voor de National Parks Service die werkt om de menselijke wet te handhaven in de uitgestrekte wildernis van de natuur. Het onderzoek naar een brute dood stuurt Turner op een ramkoers met de duistere geheimen in het park en in zijn eigen verleden.



Neill (foto) speelt Paul Souter, die al de helft van zijn leven hoofd parkwachter in Yosemite is. Hij is een toegewijde echtgenoot, vader, grootvader en vriend van Turner (Bana). Hij voelt zich op zijn gemak in alle facetten van zijn baan, of hij nu te maken heeft met criminaliteit in het park of met de bureaucratie eromheen.

Mark L. Smith en Elle Smith zijn co-showrunners en produceren samen met Bana, John Wells en Erin Jontow via John Wells Productions, Todd Black en Tony Shaw voor Escape Artists Entertainment, Steve Lee Jones voor Bee Holder Productions en Cliff Roberts voor Syndicate Entertainment. Warner Bros. Television is de studio.

Neill was onlangs te zien in de hoofdrol tegenover Annete Bening in de gelimiteerde serie Apples Never Fall van Peacock. Neill werd genomineerd voor een Emmy in de NBC-miniserie Merlin (1998) en speelde onlangs twee rollen in een film-franchise: Alan Grant in Jurassic World: Dominion en Actor Odin in Thor: Love and Thunder.

Hij zal binnenkort ook te zien zijn als advocaat Brett Colby in seizoen twee van het Australische misdaaddrama The Twelve. Neill speelde ook televisierollen in Peaky Blinders van de BBC en The Tudors van Showtime.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten