Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Rosemarie DeWitt gecast in gelimiteerde Netflix-serie Untamed

Rosemarie DeWitt speelt een hoofdrol tegenover Eric Bana in de gelimiteerde serie Untamed, van Warner Bros. Television en het in de studio gevestigde John Wells Productions.
Untamed, geschreven door Mark L. Smith en Elle Smith, is een karakter gedreven mysterie-thriller die Kyle Turner (Bana) volgt, een special agent voor de National Parks Service die werkt om de menselijke wet te handhaven in de uitgestrekte wildernis van de natuur. Het onderzoek naar een brute dood stuurt Turner op een ramkoers met de duistere geheimen in het park en in zijn eigen verleden.



DeWitt (foto) speelt Turners ex-vrouw Jill Bodwin, een voormalige lerares en parkadviseur, die een paar jaar na hun scheiding hertrouwde. Ondanks de breuk in hun huwelijk behouden Jill en Turner een sterke band, bijeengehouden door gebeurtenissen uit hun verleden.

Naast Bana voegt DeWitt zich bij de eerder gecaste Sam Neill.

Mark L. Smith en Elle Smith zijn co-showrunners en produceren samen met Bana, John Wells en Erin Jontow via John Wells Productions, Todd Black en Tony Shaw voor Escape Artists Entertainment, Steve Lee Jones voor Bee Holder Productions en Cliff Roberts voor Syndicate Entertainment. Warner Bros. Television is de studio.

DeWitt is momenteel te zien als Hughie's moeder, Daphne Campbell in Prime Video's The Boys, waarvan het vierde seizoen wordt uitgezonden. Ook speelde ze samen met Toni Collette en Colin Firth in The Staircase van HBO Max, gebaseerd op de waargebeurde misdaad-documentaire. Onlangs speelde ze een gastrol in And Just Like That… van HBO Max en Lessons In Chemistry van Apple TV+
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten