Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Prime Video's El Gato voegt Eric Lange en Alfonso Dosal toe aan vaste cast

Eric Lange en Alfonso Dosal zijn aan de vaste cast toegevoegd aan de Prime Video-serie El Gato (werktitel).
Ze voegen zich bij de eerder aangekondigde castleden Diego Boneta, Lorenza Izzo, Sarah Jones en Adriana Barraza.

El Gato is gebaseerd op de stripreeks El Gato Negro van Richard Dominguez en volgt Frank Guerrero (Boneta), die na de dood van zijn vader terugkeert naar Mexico. Daar komt hij terecht in een nest adders - zijn vervreemde familie - die strijden om de controle over het zakenimperium van zijn vader.

Maar Franks verdriet wordt onderbroken wanneer hij hoort dat zijn enige erfenis, een schijnbaar waardeloos stuk land aan de grens, bovenop de schuilplaats van een beroemde gekostumeerde burgerwacht ligt - zijn vader, 'El Gato'. Nu staat Frank in het vizier. Om te overleven moet hij mysteries oplossen die al tientallen jaren aan de gang zijn en de waarheid over de connecties van zijn vader met een hedendaags terreurcomplot ontrafelen.

15589 Eric Lange en Alfonso Dosal

Lange (foto links) is gecast als Simon Casimir alias The Nazarite, een ascetische, monnikachtige krijger. Simon ging lang gebukt onder de zonden die hij beging als topmoordenaar van het land - totdat hij een kans op verlossing kreeg. Simon wilde boete doen voor zijn verleden en noemde zichzelf 'De Nazariet' (zoals Samson in de Bijbel).

De Nazariet heeft veel meer kracht dan een gewone man. Hij gelooft dat deze kracht door God is gegeven, een beloning voor zijn strikte geloften van zelfverloochening, maar de waarheid is ingewikkelder. Hij is een angstaanjagende natuurkracht, maar hij is ook beschadigd en sympathiek - een tragische held. Ergens tussen Doc Holliday, Don Quichot en de Jakhals in. Dit seizoen zal zijn geloof op de proef worden gesteld.

Dosal (foto rechts) is gecast als Alejandro Guerrero, interim CEO van een landbouwbedrijf dat eigendom is van een miljardenfamilie. Alejandro is gehaaid en opgeleid in Oxford. Hij leidt een uitbundige levensstijl maar heeft er weinig plezier in. Hoewel hij technisch gezien de neef van onze held is, zijn de twee meer vervreemde broers en rivalen.

De spanning van een problematisch huwelijk en bedrijfsintriges hebben Alejandro's onzekerheden verergerd. Maar in de serie zullen we zien hoe zijn ambitie en de jaloezie die hij koestert voor zijn 'oom' hem over zijn angsten heen duwen en hem leiden naar... een verraderlijk pad.

Eric Carrasco heeft de serie gemaakt en zal de serie samen met Turi Meyer en Alfredo Septién produceren. Naast Carrasco wordt de serie uitvoerend geproduceerd door Boneta, Meyer, Septién, Steve Stark van Toluca Pictures, Andrew Mittman van 1.21 en Carla Gonzalez Vargas; en co-uitvoerend geproduceerd door Kai Dolbashian, Marilu G. Carranza en Joel Novoa-Schneider. El Gato wordt geproduceerd door MGM Television, een divisie van Amazon MGM Studios.

Lange ontving een Critics' Choice Award-nominatie voor zijn rol in Showtime's Escape at Dannemora. Onlangs was hij te zien in HBO's historische dramaserie Perry Mason (2020) en de gelimiteerde serie Sugar van Apple TV+.

Eerder werk was hij te zien in Beacon 23 voor AMC, Narcos, Unbelievable en Brand New Cherry Flavor van Netflix, en de gelimiteerde serie Waco van Paramount Network.

Dosal is bij het internationale publiek vooral bekend door zijn vertolking van de Mexicaanse drugsbaas Benjamín Arellano Félix in de hitserie Narcos: Mexico van Netflix.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten