Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Michael Fassbender gaat rol spelen in de Amerikaanse remake van Le Bureau des Légendes

George Clooney's remake van de Franse politieke dramaserie Le Bureau des Légendes heeft officieel zijn hoofdrolspeler gevonden.
Michael Fassbender is nu bevestigd voor de hoofdrol in de serie van Paramount+, die nu bekend staat als The Agency, nadat het eerder The Department heette. Fassbender zal samen met Clooney en Grant Heslov de productie op zich nemen via Smokehouse Pictures.

The Agency, dat in 2023 een direct-naar-serie order bij Showtime kreeg, gaat later dit jaar in première op Paramount+ met Showtime.



De serie volgt Martian (Fassbender, foto), een geheime CIA-agent die het bevel heeft gekregen om zijn undercoverleven op te geven en terug te keren naar het station in Londen. Wanneer de liefde die hij achterliet weer opduikt, laait de romantiek weer op. Zijn carrière, zijn echte identiteit en zijn missie staan tegenover zijn hart, waardoor ze beiden terechtkomen in een dodelijk spel van internationale intriges en spionage.

Het wordt geproduceerd door 101 Studios en Showtime/MTV Entertainment Studios.

Het is gebaseerd op Le Bureau des Légendes, dat werd bedacht door Eric Rochant en vijf seizoenen lang te zien was op het Franse netwerk Canal+.

Fassbender heeft onlangs de Steven Soderbergh-film Black Bag met Cate Blanchett opgenomen en speelt de hoofdrol in Sundance Audience Award-winnaar Kneecap.

Joe Wright regisseert en neemt de productie voor zijn rekening. Jez Butterworth en John-Henry Butterworth schrijven alle tien afleveringen en nemen de productie voor hun rekening.

Keith Cox en Nina L. Diaz voeren de productie uit voor Showtime/MTV Entertainment Studios en David C. Glasser, Ron Burkle, David Hutkin en Bob Yari voeren de productie uit voor 101 Studios. Alex Berger, Ashley Stern en Pascal Breton produceren ook.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten