Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Wilson Bethel en Lily Santiago gecast in gelimiteerde Netflix-serie Untamed

Wilson Bethel en Lily Santiago spelen de hoofdrollen tegenover Eric Bana en Rosemarie DeWitt in Untamed.
Untamed, geschreven door Mark L. Smith en Elle Smith, is een karaktergedreven mysterie-thriller die Kyle Turner (Bana) volgt, een speciale agent voor de National Parks Service die werkt om de menselijke wet te handhaven in de uitgestrekte wildernis. Het onderzoek naar een brute dood stuurt Turner op een ramkoers met de duistere geheimen in het park en in zijn eigen verleden.

De gelimiteerde serie van Netflix is afkomstig van Warner Bros. Television en het in de studio gevestigde John Wells Productions.

15619 Wilson Bethel en Lily Santiago

Bethel (foto rechts) zal Shane Maguire spelen. Maguire is een voormalig parkwachter en gebruikt zijn vaardigheden nu als Wildlife Management Officer van het park. Maguire is een eenling en leeft het liefst alleen in de wildernis, waar het makkelijker is om zijn eigen regels te volgen.

Santiago (foto links) speelt Naya Vasquez. Vasquez is een ambitieuze, jonge voormalige agente uit Los Angeles en de nieuwste aanwinst voor het parkteam van Yosemite. Ze kwam naar het park om een nieuw leven te vinden met haar vier jaar oude zoon Gael. Ondanks het feit dat ze een beetje onervaren is in een landschap als Yosemite, worden haar sterke wil, scherpzinnige onderzoekvaardigheden en moordtechnieken uit de grote stad nuttige hulpmiddelen in een moord die uitgesproken menselijk is.

Mark L. Smith en Elle Smith zijn co-showrunners en produceren samen met Bana, John Wells en Erin Jontow via John Wells Productions, Todd Black en Tony Shaw voor Escape Artists Entertainment, Steve Lee Jones voor Bee Holder Productions en Cliff Roberts voor Syndicate Entertainment. Warner Bros. Television is de studio.

Bethel, die Benjamin Poindexter/Bullseye speelde in Marvel's Daredevil van Netflix, speelt zijn rol opnieuw in de aankomende serie Daredevil: Born Again voor Disney+. Ook speelde hij de rol van Mark Callan in het juridische drama All Rise, dat drie seizoenen lang te zien was op CBS.

Santiago had een hoofdrol in La Brea, dat drie seizoenen lang te zien was op NBC. Onlangs maakte ze haar Broadway-debuut in Amy Herzog's Tony-genomineerde Mary Jane.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten