Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Jeffrey Wright gaat rol spelen tegenover Michael Fassbender in The Agency

Jeffrey Wright gaat rol spelen tegenover Michael Fassbender in The Agency

Jeffrey Wright is aangetrokken om de hoofdrol te spelen tegenover Michael Fassbender in The Agency.
The Agency (voorheen bekend als The Department), is George Clooney's remake van de Franse politieke dramaserie Le Bureau des Légendes.

De politieke thriller volgt Martian (Fassbender), een geheime CIA-agent die het bevel krijgt om zijn undercoverleven op te geven en terug te keren naar het station in Londen. Wanneer de liefde die hij achterliet weer opduikt, laait de romantiek weer op. Zijn carrière, zijn echte identiteit en zijn missie staan tegenover zijn hart, waardoor ze beiden terechtkomen in een dodelijk spel van internationale intriges en spionage.



"Jeffrey Wright (foto) zet niet alleen personages neer, hij leeft helemaal in ze en geeft elke rol rauwe, emotionele kracht en diepgaand psychologisch inzicht", zegt Chris McCarthy, Paramount Global Co-CEO en President/CEO, Showtime & MTV Entertainment Studios. "We zijn erg blij dat hij Michael Fassbender en ons creatieve droomteam van Joe Wright, Jez en John-Henry Butterworth, Grant Heslov en George Clooney vergezelt."

Le Bureau des Légendes draait om het dagelijks leven en de missies van agenten binnen Frankrijks belangrijkste externe veiligheidsdienst. Het concentreert zich op het 'Bureau van de Legenden', dat verantwoordelijk is voor het trainen en afhandelen van undercover agenten op lange termijn missies in gebieden met Franse belangen. Deze agenten leven jarenlang onder valse identiteiten en hebben als missie het identificeren en werven van goede inlichtingenbronnen.

Le Bureau des Légendes is gecreëerd door Eric Rochant en is een Canal+ Creation Original serie geproduceerd door TOP - The Originals Productions en Federation Studios.

The Agency, momenteel in productie in Londen, wordt geproduceerd in opdracht van Showtime Studios en in samenwerking met 101 Studios. Clooney en Grant Heslov zullen uitvoerend produceren via Smokehouse Pictures.

Keith Cox en Nina L. Diaz produceren voor Showtime/MTV Entertainment Studios samen met David C. Glasser, Ron Burkle, David Hutkin en Bob Yari voor 101 Studios, Alex Berger voor The Originals Productions; en Ashley Stern en Pascal Breton voor Federation Studios/Federation Entertainment of America.

Jez en John-Henry Butterworth zijn schrijvers en uitvoerend producenten; Joe Wright is uitvoerend producent en regisseur voor de eerste twee afleveringen.

Wright was onlangs te zien als Thelonius 'Monk' Ellison, de hoofdrolspeler in Orion Pictures/Amazon MGM Studios' American Fiction, waarvoor hij Oscar-, Golden Globe-, Critics Choice-, Gotham-, SAG- en NAACP Image Awards-nominaties ontving en de Independent Spirit Award won voor zijn optreden.

Wright zal te zien zijn in seizoen twee van HBO's The Last of Us, waarin hij zijn rol van Isaac uit de videogame zal herhalen. Op televisiegebied was hij ook te zien in HBO's Westworld en HBO's Boardwalk Empire en is hij de stem van The Watcher in Marvel's What If...? van Disney+.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten