Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Joseph Fiennes en Natasha McElhone gecast in Guy Ritchie's Young Sherlock

Joseph Fiennes en Natasha McElhone gecast in Guy Ritchie's Young Sherlock

Guy Ritchie's serie Young Sherlock heeft de ouders van het genie gecast.
Sherlocks vader Silas wordt gespeeld door Joseph Fiennes (foto onder, links), terwijl Natascha McElhone (foto onder, rechts) Sherlocks moeder Cordelia is. Fiennes voegt zich bij zijn levensechte neef Hero Fiennes Tiffin, die de hoofdrol speelt.

15623 Joseph Fiennes en Natasha McElhone

Sherlocks vader is wetenschapper, ontdekkingsreiziger en een op eigen kracht geworden zakenman, terwijl zijn moeder wordt beschreven als een toegewijde moeder, kunstenaar en matriarch van de Holmes-clan.

Geïnspireerd door de veelgeprezen boekenserie van Andy Lane volgt de serie op Prime Video het negentienjarige, in ongenade gevallen, rauwe, ongefilterde en ongevormde genie wanneer hij verstrikt raakt in een moordmysterie aan de universiteit van Oxford dat zijn vrijheid bedreigt.

Sherlock duikt in zijn allereerste zaak met een wild gebrek aan discipline en slaagt erin een wereldwijde samenzwering te ontrafelen die zijn leven voor altijd zal veranderen. Ritchie regisseert en produceert de achtdelige serie, die exclusief op Prime Video in première gaat in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd.

Fiennes leidt ook Dear England, de BBC televisieversie van het toneelstuk over het Engelse voetbalteam waarin hij manager Gareth Southgate speelt. Fiennes speelde de rol van Commander Fred Waterford in Hulu's The Handmaid's Tale en was te zien in American Horror Story: Asylum.

McElhone is te zien als Dr. Catherine Halsey in de sciencefictionserie Halo van Paramount+ en speelde in onder andere Hotel Portofino van BritBox, The Crown van Netflix en Designated Survivor van ABC/Netflix.

Simon Kelton, Ivan Atkinson, Simon Maxwell, Dhana Gilbert, Colin Wilson en Marc Resteghini voeren ook de regie. Harriet Creelman is co-uitvoerend producent.

Kelton bedacht het project oorspronkelijk samen met Atkinson en werkte vervolgens samen met Motive Pictures, Gilbert en Resteghini, die de serie ontwikkelden en naar Amazon MGM Studios brachten. Gilbert en Resteghini hebben algemene deals met Amazon MGM Studios.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten