Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Angela Sarafyan gecast in Prime Video's El Gato

Angela Sarafyan gecast in Prime Video's El Gato

Angela Sarafyan zal een terugkerende rol hebben in de Prime Video-serie El Gato.
El Gato is gebaseerd op de stripreeks El Gato Negro van Richard Dominguez en volgt Frank Guerrero (Diego Boneta), die na de dood van zijn vader terugkeert naar Mexico. Daar komt hij terecht in een nest adders - zijn vervreemde familie - die strijden om de controle over het zakenimperium van zijn vader.

Maar Franks verdriet wordt onderbroken wanneer hij erachter komt dat zijn enige erfenis, een schijnbaar waardeloos stuk land aan de grens, bovenop de schuilplaats van een beroemde gekostumeerde burgerwacht ligt - zijn vader, 'El Gato'. Nu staat Frank in het vizier. Om te overleven moet hij mysteries oplossen die al tientallen jaren aan de gang zijn en de waarheid over de connecties van zijn vader met een hedendaags terreurcomplot ontrafelen.



Sarafyan (foto) speelt Elisa Kazanjian, een stoïcijnse CIA-agente die tien jaar geleden betrokken was bij een verschrikkelijk bloedbad toen ze in Afghanistan diende. De traumatische gebeurtenis maakte haar koud en emotieloos, maar niet minder bekwaam. Momenteel dient ze in Mexico City met de 'Company' op een missie om het criminele verleden van de miljardair Gabriel Guerrero te ontrafelen.

Naast Boneta en Sarafyan spelen ook Lorenza Izzo, Sarah Jones, Adriana Barraza, Eric Lange en Alfonso Dosal mee.

Eric Carrasco heeft de serie gemaakt en zal de serie samen met Turi Meyer en Alfredo Septién produceren. Naast Carrasco wordt de serie uitvoerend geproduceerd door Boneta, Meyer, Septién, Steve Stark van Toluca Pictures, Andrew Mittman van 1.21 en Carla Gonzalez Vargas; en co-uitvoerend geproduceerd door Kai Dolbashian, Marilu G. Carranza en Joel Novoa-Schneider.

El Gato wordt geproduceerd door MGM Television, een divisie van Amazon MGM Studios.

Sarafyan is voornamelijk bekend om haar vaste rol als Clementine in HBO's Emmy Award-winnende drama Westworld. Ook had zij rollen in American Horror Story: Freak Show van FX, Blue Bloods van CBS en Into The Dark van Hulu.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten