Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Opnieuw grote naam toegevoegd aan Showtime-serie The Agency

Opnieuw grote naam toegevoegd aan Showtime-serie The Agency

Richard Gere speelt een hoofdrol tegenover Michael Fassbender en Jeffrey Wright in The Agency van Paramount+ met Showtime.
Gere (foto onder) koos voor The Agency, geproduceerd door George Clooney en Grant Heslov, nadat hij de afgelopen maanden aanbiedingen had gekregen voor meerdere spraakmakende series.



The Agency is een remake van de Franse serie Le Bureau des Légendes en volgt Martian (Fassbender), een geheime CIA-agent die het bevel krijgt om zijn undercoverleven op te geven en terug te keren naar het station in Londen. Wanneer de liefde die hij achterliet weer opduikt, laait de romantiek weer op. Zijn carrière, zijn echte identiteit en zijn missie staan tegenover zijn hart, waardoor ze beiden terechtkomen in een dodelijk spel van internationale intriges en spionage.

Gere zal de vaste rol van Bosko spelen, de Londense chef van het politiebureau met een legendarisch verleden nadat hij acht jaar als undercoveragent had gediend.

The Agency wordt momenteel geproduceerd in Londen in opdracht van Showtime Studios en geproduceerd in samenwerking met 101 Studios.

"Richard Gere is een klasse apart, aanbeden door generaties fans over de hele wereld vanwege zijn uitzonderlijke vermogen om diepte en authenticiteit te brengen in elke rol die hij speelt", zegt Chris McCarthy, Paramount Global Co-CEO en President/CEO, Showtime & MTV Entertainment Studios. "We zijn verheugd dat hij onze buitengewone cast met Michael Fassbender en Jeffrey Wright komt versterken in Showtime's nieuwste thriller."

The Agency debuteert op aanvraag en streaming voor Paramount+ abonnees met het Paramount+ met Showtime abonnement voordat het lineair wordt uitgezonden. De serie wordt internationaal gestreamd op Paramount+ in het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië, Italië, Duitsland, Latijns-Amerika, Brazilië en Japan. De serie wordt internationaal gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution en Federation Studios.

Le Bureau des Légendes is gecreëerd door Eric Rochant en is een Canal+ Creation Original serie geproduceerd door TOP - The Originals Productions en Federation Studios.

The Agency wordt geproduceerd door Keith Cox en Nina L. Diaz (Showtime/MTV Entertainment Studios), David C. Glasser, Ron Burkle, David Hutkin en Bob Yari (101 Studios), George Clooney en Grant Heslov (Smokehouse Pictures), Alex Berger (The Originals Productions) en Ashley Stern en Pascal Breton (Federation Studios/Federation Entertainment of America).

Jez en John-Henry Butterworth zijn schrijvers en uitvoerend producenten; Joe Wright is uitvoerend producent en regisseur voor de eerste twee afleveringen.

Gere is bekend om zijn vele uiteenlopende filmrollen, van An Officer and a Gentleman tot Primal Fear en van Pretty Woman tot Arbitrage. Binnenkort is hij te zien in Oh' Canada, van regisseur Paul Schrader, naast Jacob Elordi en Uma Thurman, en in The Making Of naast Diane Keaton en Blake Lively.

Op televisiegebied is het zeldzaam dat we Gere tegenkomen. Vijf jaar geleden was hij te zien in de gelimiteerde Britse thrillerserie MotherFatherSon van de BBC.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten