Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Will Forte toegevoegd aan de cast van Netflix-comedyserie The Four Seasons

Will Forte toegevoegd aan de cast van Netflix-comedyserie The Four Seasons

Will Forte is de nieuwste toevoeging aan Netflix's The Four Seasons.
Forte (foto onder) is te zien als vaste acteur in de comedyserie die is gebaseerd op Universal's speelfilm uit 1981. Hij voegt zich bij de andere vaste castleden Tina Fey, Steve Carell, Colman Domingo, Erika Henningsen en Kerri Kenney-Silver. Details over hun rollen worden nog geheim gehouden.



The Four Seasons is mede bedacht door 30 Rock-bedenker en hoofdrolspeelster Fey, en 30 Rock-schrijvers Lang Fisher en Tracey Wigfield.

De serie is gebaseerd op de film uit 1981, geschreven en geregisseerd door Alan Alda, geproduceerd door Martin Bregman en met Alda en Carol Burnett in de hoofdrollen. De productie van de serie begint later dit jaar.

De Four Seasons televisieserie is geschreven door Fey, Fisher en Wigfield, die samen met David Miner, Eric Gurian en Jeff Richmond de productie verzorgen. Alda en Marissa Bregman zullen produceren. Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, is de producerende studio. Fey's Little Stranger, Inc. is de productiemaatschappij.

Naast Alda en Burnett speelden Len Cariou, Sandy Dennis, Rita Moreno, Jack Weston en Bess Armstrong in de film The Four Seasons. De titel is afgeleid van de vier concerti van Antonio Vivaldi. Deze composities, samen met andere werken van Vivaldi, vormen de muzikale score.

De film leidde tot een kortstondige CBS-serie uit 1994, geproduceerd door Alda.

Forte, een Saturday Night Live-acteur die bekend staat om zijn titelrol in de comedy-franchise McGruber en om zijn Fox-serie The Last Man on Earth, was onlangs te zien in de serie Bodkin op Netflix, geproduceerd door Barack en Michelle Obama's Higher Ground. Naast de stem van Wolf Tobin in The Great North van Fox, sprak hij onlangs het personage Otis in voor Thelma the Unicorn van Netflix en Coach Dan in Pixar's Win or Lose van Disney+.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten