Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Kevin Bacon en Glenn Howerton toegevoegd aan de cast van Netflix-serie Sirens

Kevin Bacon en Glenn Howerton toegevoegd aan de cast van Netflix-serie Sirens

Kevin Bacon en Glenn Howerton zijn aan boord gestapt van de gelimiteerde donkere comedyserie Sirens.
Sirens, gecreëerd door Molly Smith Metzler op basis van haar toneelstuk Elemeno Pea en geproduceerd door LuckyChap, draait om drie vrouwen: Devon, Simone en Michaela. Julianne Moore, Meghann Fahy en Milly Alcock spelen de hoofdrollen.

Devon (Fahy) denkt dat haar zus Simone (Alcock) een hele enge relatie heeft met haar nieuwe baas, de enigmatische socialite Michaela Kell (Moore). Michaela's cult-achtige leven van luxe is als een drug voor Simone, en Devon heeft besloten dat het tijd is voor een interventie.

15646 Kevin Bacon en Glenn Howerton

Bacon (foto, links) speelt Michaela's echtgenoot Peter Kell, die uit een familie met veel geld komt en de hoogste status heeft in elke kamer waar hij binnenkomt. Hij is een fervent buitenmens die af en toe van een jointje geniet.

Howerton (foto, rechts) speelt Ethan Corbin II, een goede vriend van de Kells en levenslange vrijgezel die naast hem woont. Hij is een regelmatige bezoeker van de jachtclub en zijn trustfonds raakt snel uitgeput.

Sirens wordt verteld in de loop van een explosief weekend op het weelderige strandlandgoed van The Kells en wordt beschreven als een scherpzinnig, sexy en donker grappig onderzoek naar vrouwen, macht en klasse.

Schrijver/showrunner Metzler produceert voor Quiet Coyote onder haar deal met Netflix. Dani Gorin, Tom Ackerley en Margot Robbie produceren voor LuckyChap. Nicole Kassell is uitvoerend producent en regisseur.

Bacon speelde de rol van Ryan Hardy in de misdaad-thrillerserie The Following van Fox en Jackie Mohr in het misdaaddrama City on a Hill van Showtime. Hij is ook hoofdrolspeler in de aankomende Prime Video-serie The Bondsman.

Howerton speelt nog steeds de hoofdrol in It's Always Sunny in Philadelphia van FX, dat aan zijn 17e seizoen bezig is. Hij had ook rollen in onder andere Fargo van FX, House of Lies van Showtime en The Fugitive (2020) van Quibi.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten