Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Donkere comedyserie Sirens van Netflix rond cast af met acht nieuwe acteurs

Donkere comedyserie Sirens van Netflix rond cast af met acht nieuwe acteurs

De cast van Sirens is compleet. Netflix voegt nog eens acht acteurs toe.
Josh Segarra, Felix Solis, Trevor Salter, Britne Oldford, Lauren Weedman, Jenn Lyon, Erin Neufer en Emily Borromeo (vanaf links met de klok mee op de foto) zijn toegevoegd aan de cast van de donkere comedyserie Sirens van Netflix.

15671 Cast Sirens

Ze voegen zich bij de eerder aangekondigde cast van Julianne Moore, Meghann Fahy, Milly Alcock, Glenn Howerton en Kevin Bacon. De productie vindt momenteel plaats in New York.

Sirens, van bedenker en showrunner Molly Smith Metzler en gebaseerd op haar toneelstuk Elemeno Pea, volgt Devon (Fahy), die denkt dat haar zus Simone (Alcock) een heel griezelige relatie heeft met haar nieuwe baas, de enigmatische socialite Michaela Kell (Moore).

Michaela's cult-achtige leven van luxe is als een drug voor Simone en Devon heeft besloten dat het tijd is voor een interventie. Wanneer Devon haar zus opspoort om haar haar ongezouten mening te geven, heeft ze geen idee wat een geduchte tegenstander Michaela zal zijn. De serie wordt verteld tijdens een explosief weekend op het weelderige strandlandgoed van The Kells.

Segarra speelt Raymond, de trotse manager van een restaurantfranchise in Buffalo. Hij is al lange tijd Devons giftige vriendje waar ze een aan-en-uit relatie mee heeft.

Solis speelt Jose, die de rol van een nederige tuinman speelt, maar eigenlijk de algehele manager van The Cliff House is, het hoofd van de beveiliging, de poppenspeler van het enorme bewakingssysteem van het landgoed en de rechterhand van Peter Kell.

Salter speelt Jordan, kapitein van Ethans jacht, stoer en knap. Alle dames van de society zijn verliefd op hem. Oldford speelt Missy, de seizoenshuishoudster van de Kells. Ze heeft een hekel aan deze baan en aan het woon-werkverkeer vanaf het vasteland.

Weedman speelt Patrice, de persoonlijke chef-kok van de Kells. Ze wordt beschreven als professioneel, stoer en no-nonsense. Lyon speelt Cloe, Neufer speelt Lisa en Borromeo speelt Astrid, die samen bekend staan als 'The Fates' - Cloe, Lisa en Astrid spreken vaak als één trio en kleden zich identiek. Ze zijn toegewijd aan Michaela en haar conserveringswerk. Cloe is het gemene meisje, Lisa is de ijveraar en Astrid is de minder slimme.

Metzler produceert voor Quiet Coyote onder haar deal met Netflix. Dani Gorin, Tom Ackerley en Margot Robbie produceren voor LuckyChap. Nicole Kassell is de uitvoerend producent en regisseur.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten