Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Garret Dillahunt aan boord gestapt van dramaserie High Potential

Garret Dillahunt aan boord gestapt van dramaserie High Potential

Garret Dillahunt zal een terugkerende rol spelen in het nieuwe ABC-drama High Potential.
De serie, gecreëerd door Drew Goddard op basis van het Franse format HPI, heeft Kaitlin Olson in de hoofdrol als Morgan, een alleenstaande moeder met drie kinderen en een uitzonderlijke geest die helpt bij het oplossen van een onoplosbare misdaad wanneer ze bewijsmateriaal herschikt tijdens haar dienst als schoonmaakster bij de politie.

Wanneer ze ontdekken dat ze door haar hoge intellectuele capaciteiten een talent heeft om orde op zaken te stellen, wordt ze aangesteld als adviseur om samen te werken met een doorgewinterde detective Karadec (Daniel Sunjata), die volgens het boekje te werk gaat, en samen vormen ze een ongewoon en niet te stoppen team.

High Potential gaat dit najaar in première.



Dillahunt (foto) zal luitenant Melon spelen, een beetje een eikel die de leiding heeft over de overvalafdeling van het LAPD-district, maar veel liever de grote zaken zou leiden. Hij vindt dat hij onterecht is gepasseerd ten gunste van Selena en grijpt elke kans aan om haar daaraan te herinneren.

High Potential heeft ook Javicia Leslie, Deniz Akdeniz, Amirah J, Matthew Lamb en Judy Reyes in de hoofdrollen.

ABC Signature produceert High Potential. Todd Harthan produceert samen met Drew Goddard en Sarah Esberg van Goddard Textiles; Dan Etheridge en Rob Thomas zijn de uitvoerende producenten. Kaitlin Olson werkt als producent.

Dillahunt speelde de rol van John Dorie in AMC's Fear The Walking Dead, Engleburt 'Burt' Jebbidiah Chance in de Fox-comedyserie Raising Hope en Dr. Jody Kimball-Kinney in The Mindy Project van Fox. Andere televisierollen had Dillahunt in onder andere The Gifted van Fox, Hand of God van Prime Video, Justified van FX en Hightown van Starz.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten