Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Lamorne Morris gecast tegenover Nicolas Cage in Spider-Noir

Lamorne Morris gecast tegenover Nicolas Cage in Spider-Noir

Acteur-komiek Lamorne Morris is gecast in een vaste rol in de serie Spider-Noir.
Spider-Noir is de aankomende MGM+ en Prime Video live-action serie gebaseerd op de Marvel-strip Spider-Man Noir. In de door Sony Pictures TV geproduceerde serie, die is hernoemd van de oorspronkelijke titel Noir om de vertakking van het Spider-Man Universum te benadrukken, zal Morris (foto onder) het personage Robbie Robertson spelen.



Spider-Noir, van de uitvoerende producenten/co-showrunners Oren Uziel en Steve Lightfoot, vertelt het verhaal van een ouder wordende privédetective (Cage) in het New York van de jaren '30, die gedwongen wordt om te worstelen met zijn vorige leven als de enige echte superheld van de stad.

Robbie Robertson (Morris) is gedreven, hardwerkend en accepteert geen nee als antwoord. Hij is een toegewijde journalist die het probeert te maken ondanks de kansen die tegen hem zijn gestapeld als zwarte professional in het New York van de jaren '30. Hij neemt risicovollere verhalen aan die niemand anders zou aanraken om aandacht en een salaris te krijgen. Hij is bereid alles te doen wat nodig is voor zijn carrière.

Harry Bradbeer regisseert en produceert de eerste twee afleveringen van de serie, die Uziel en Lightfoot ontwikkelden met het team achter Spider-Man: Into the Spider-Verse, Phil Lord, Christopher Miller en Amy Pascal, die ook uitvoerend producent zijn. Spider-Noir debuteert in eigen land op het lineaire kanaal van MGM+ en vervolgens wereldwijd op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden.

Morris is bekend om zijn rol als Winston Bishop in de Fox-comedyserie New Girl en Hulu's comedyserie Woke (2020) en was te zien in het meest recente vijfde seizoen van de anthologieserie Fargo van FX. Binnenkort heeft Morris een terugkerende rol in het tweede seizoen van Netflix-comedyserie Unstable.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten