Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Joe Pantoliano en acht andere acteurs gecast voor Dexter: Original Sin

Joe Pantoliano en acht andere acteurs gecast voor Dexter: Original Sin

De cast van Showtime's Dexter: Original Sin voegt negen terugkerende personages toe aan het eerste seizoen.
De terugkerende rollen worden gespeeld door Emmy-winnaar Joe Pantoliano, Brittany Allen, Randy Gonzalez, Aaron Jennings, Raquel Justice, Jasper Lewis, Carlo Mendez, Isaac Gonzalez Rossi en Roberto Sanchez.

De tiendelige dramaserie speelt zich af in 1991 in Miami en volgt Dexter (Patrick Gibson), een student die zijn vaardigheden als moordenaar verfijnt met de hulp en steun van zijn adoptievader Harry (Christian Slater). In zijn vader vindt hij troost en begrip, vooral wanneer zijn bloeddorstige driften groeien en niet langer genegeerd kunnen worden. Als zijn enige vertrouweling leert Harry Dexter een code die hem moet helpen om mensen te vinden en te doden die het verdienen om te sterven. Dit is een bijzondere uitdaging voor de jonge Dexter als hij begint aan een forensische stage bij het Miami Metro Police Department.



Pantoliano (foto) speelt Mad Dog, Allen speelt Laura Moser, de biologische moeder van Dexter, Gonzalez speelt Santos Jimenez, Jennings speelt Clark Sanders, Justice speelt Sofia, Lewis speelt Doris Morgan, de adoptiemoeder van Dexter en de vrouw van Harry, Mendez speelt Hector Estrada, Gonzalez Rossi speelt Gio en Sanchez speelt Tony Ferrer.

De eerder aangekondigde cast bestaat ook uit Molly Brown, James Martinez, Christina Milian, Reno Wilson, Alex Shimizu, Patrick Dempsey en Sarah Michelle Geller. De productie vindt momenteel plaats in Miami met Clyde Phillips aan het roer.

Dexter: Original Sin wordt geproduceerd door Phillips; en Showtime Studios en Counterpart Studios. Scott Reynolds is ook de uitvoerend producent naast Hall, Mary Leah Sutton, Tony Hernandez en Lilly Burns. Robert Lloyd Lewis produceert. Michael Lehmann fungeert als uitvoerend regisseur.

Gedurende zijn decennia in de industrie heeft Pantoliano veel rollen gehad in televisie en film. Hij ontving de Primetime Emmy Award voor Outstanding Supporting Actor in a Drama Series voor zijn rol als Ralph Cifaretto in The Sopranos. Hij is ook bekend als Cypher in de eerste Matrix-film. Andere filmrollen zijn La Bamba, Empire of the Sun, The Goonies, Memento en Bad Boys.

Allen speelde onlangs in Prime Video's The Boys als Popclaw en de horrorfilm What Keeps You Alive.

Gonzalez is vooral bekend van zijn rol in de Netflix-serie Bloodline en de actiefilm Peppermint, met Jennifer Garner in de hoofdrol. Onlangs verscheen Gonzalez onder andere in Mayans MC (2018), The Resident en The Walking Dead: Dead City.

Jennings speelde onlangs in de comedyserie Grand Crew van NBC, dat twee seizoenen liep. Daarnaast was hij te zien in de serie A League Of Their Own van Prime Video. Andere rollen zijn onder andere in Syfy's The Magicians en HBO's Insecure.

Justice is bekend van haar werk in de televisieserie One Day at a Time (2017) van Netflix. Daarnaast heeft ze rollen in NBC's Quantum Leap (2022) en de speelfilm Finding Tony.

Lewis is actrice, komiek en schrijfster met jarenlange sketch- en improvisatie-ervaring bij Pack Theater en UCB. Ze speelde onder andere in V/H/S en As It's Remembered.

Mendez is een Cubaans-Amerikaanse acteur met opmerkelijke televisierollen in 9-1-1 en Parks and Recreation.

Gonzalez Rossi speelde onlangs in de film That's Amor en was in 2022 te zien in HBO's Westworld.

Sanchez was onlangs te zien in de serie Palm Royale van Apple TV+ en is momenteel te zien in BMF van Starz. Hij is volgend jaar te zien in de nieuwe Netflix-comedyserie Running Point, met Kate Hudson.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten