Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Halle Berry verlaat nieuwe juridische dramaserie All's Fair van Ryan Murphy

Halle Berry verlaat nieuwe juridische dramaserie All's Fair van Ryan Murphy

Oscar- en Emmy-winnares Halle Berry is niet langer verbonden aan All's Fair, Hulu's nieuwe juridische serie van Ryan Murphy en Kim Kardashian.
Het nieuws komt een week nadat de Disney-streamer aankondigde dat Berry (foto onder) en Glenn Close zich bij het ensembleproject voegden als hoofdrolspelers tegenover Kardashian en uitvoerend producenten naast de SKIMS-magnaat en Murphy. Vertegenwoordigers van Hulu en 20th Television, dat de serie produceert, weigerden commentaar.



All's Fair is geschreven en geproduceerd door Jon Robin Baitz en Joe Baken en speelt zich af in een advocatenkantoor waar alleen vrouwen werken.

20th Television, onderdeel van Disney TV Studios, produceert in samenwerking met Ryan Murphy Television. Baitz, Baken, Jamie Pachino, Laura Greene en Richard Levine produceren samen met Murphy, Kardashian, Close via Trillium Productions. Kris Jenner, Alexis Martin Woodall, Eric Kovtun en Scott Robertson zijn ook uitvoerend producent. Murphy zal ook regisseren.

Binnenkort is Berry te zien tegenover Mark Wahlberg in de actiethriller The Union van Netflix die op 16 augustus verschijnt.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten