Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Star Trek: Starfleet Academy voegt twee acteurs toe aan de cast

Star Trek: Starfleet Academy voegt twee acteurs toe aan de cast

Karim Diané en Zoë Steiner voegen zich bij de nieuwe lichting Starfleet-cadetten in Star Trek: Starfleet Academy van Paramount+.
Star Trek: Starfleet Academy is het nieuwste hoofdstuk in het Star Trek-universum. De productie begint later deze zomer. De serie, met Holly Hunter en Paul Giamatti in de hoofdrollen, volgt de avonturen van een nieuwe klas Starfleet-cadetten terwijl ze volwassen worden op een van de meest legendarische plekken in het heelal.

15731 Karim Diane & Zoe Steiner

Diané (foto links) en Steiner (foto rechts) voegen zich bij de eerder aangekondigde acteurs Kerrice Brooks, Bella Shepard en George Hawkins. Hunter speelt de kapitein en kanselier van Starfleet Academy en Giamatti is de schurk van het seizoen.

Star Trek: Starfleet Academy laat kijkers kennismaken met een jonge groep cadetten die samenkomen om een gemeenschappelijke droom van hoop en optimisme na te streven. Onder de waakzame en veeleisende ogen van hun instructeurs ontdekken ze wat er nodig is om Starfleet-officier te worden terwijl ze opbloeiende vriendschappen, explosieve rivaliteiten, eerste liefdes en een nieuwe vijand die zowel de academie als de Federatie zelf bedreigt, doorkruisen.

Kurtzman en Noga Landau zijn co-showrunners en produceren de serie samen met de uitvoerende producenten Gaia Violo, Aaron Baiers, Olatunde Osunsanmi, Jenny Lumet, Rod Roddenberry, Trevor Roth, Frank Siracusa en John Weber.

De eerste aflevering van de serie is geschreven door Gaia Violo. Star Trek: Starfleet Academy wordt geproduceerd door CBS Studios in samenwerking met Secret Hideout en Roddenberry Entertainment.

Diané, een volleerd zanger die zijn carrière begon als deelnemer aan The X Factor, speelde onlangs in Peacock's One of Us Is Lying en tegenover Gabourey Sidibe in de film 1266.

Steiner maakte onlangs haar professionele debuut in de hoofdrol van Hanna in de Australische miniserie Significant Others. Ze studeerde aan de 16th StreetActors Studio in Melbourne en bij Lenard Petit aan de Michael Chekhov Acting Studio in New York. Ze heeft ook getraind bij Carl Ford, Lisa Robertson, Iain Sinclair en Les Chantery.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten