Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Thessa Thompson gaat hoofdrol spelen in gelimiteerde Netflix-serie His & Hers

Thessa Thompson gaat hoofdrol spelen in gelimiteerde Netflix-serie His & Hers

Netflix heeft formeel groen licht gegeven aan His & Hers, een psychologische thriller met in de hoofdrol Tessa Thompson.
De gelimiteerde serie van zes afleveringen, gebaseerd op de roman van Alice Feeney, is afkomstig van schrijver/uitvoerend producent Bill Dubuque, schrijver/uitvoerend producent Dee Johnson, die fungeert als showrunner, filmmaker William Oldroyd, die fungeert als schrijver en de eerste aflevering zal regisseren, evenals uitvoerend producenten Jessica Chastain en Kristen Campo. Fifth Season is de studio.

15775 Tessa Thompson

In de zinderende hitte van Atlanta leeft Anna (Thompson, foto) in een spookachtige teruggetrokkenheid, weg van haar vrienden en carrière als journaliste. Maar wanneer ze iets hoort over een moord in Dahlonega - het slaperige stadje waar ze opgroeide - komt ze weer tot leven, stort zich op de zaak en gaat op zoek naar antwoorden.

Rechercheur Jack Harper vindt haar betrokkenheid vreemd en jaagt haar in het vizier van zijn eigen onderzoek. Elk verhaal heeft twee kanten, het zijne en het hare, wat betekent dat er altijd iemand liegt.

Gepubliceerd op het hoogtepunt van de pandemie in 2020, werd Feeney's His & Hers snel opgepikt door Chastain's Freckle Films, Campo en Fifth Season (toen Endeavor Content) voor een seriebewerking.

Het project kreeg geleidelijk meer personeel en werd verder ontwikkeld, waarbij de setting werd verplaatst van Londen, waar Anna in het boek een BBC-nieuwslezeres is, naar Atlanta. Uiteindelijk vond het zijn weg naar Netflix, waar Thompson meer dan een maand geleden in gesprek ging voor de hoofdrol en daarmee het groene licht voor de serie kreeg.

Campo produceert voor Campout Productions, Chastain en Kelly Carmichael voor Freckle Films en Kishori Rajan voor Viva Maude.

Het project maakt deel uit van Chastains voortdurende relatie met Fifth Season, waar Freckle Films een first-look deal heeft en ook de aankomende gelimiteerde serie The Savant van Apple TV+ produceert, met Chastain in de hoofdrol en als uitvoerend producent.

Thompson produceert via haar Viva Maude label, samen met MGM's Orion Pictures en Plan B. Eerder dit jaar sloot Viva Maude een first-look filmdeal met Amazon MGM Studios. Het bedrijf heeft momenteel meer dan twintig speelfilm- en televisieprojecten in ontwikkeling, waaronder The Secret Lives of Church Ladies voor HBO Max en een adaptatie van Luster.

Thompson is als actrice bekend van haar rol als Valkyrie in verschillende Marvel-films, waaronder Thor: Ragnarok en The Marvels. Op seriegebied had zij vaste rollen in Veronica Mars van The CW, het historische drama Copper van BBC America en speelde zij de rol van Charlotte Hale in HBO's Westworld.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten