Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Sarah Paulson en Naomi Watts onder nieuw gecaste actrices in All's Fair

Sarah Paulson en Naomi Watts onder nieuw gecaste actrices in All's Fair

Sarah Paulson, Naomi Watts, Niecy Nash en Teyana Taylor zijn toegevoegd aan de ensemblecast van Hulu's All's Fair.
All's Fair is een nieuwe juridische serie van Ryan Murphy. Eerder werden Kim Kardashian en Glenn Close al aangekondigd. Paulson, Nash en Watts zullen ook de productie op zich nemen.



Paulson (foto), Watts en Nash hebben allemaal eerder met Murphy samengewerkt aan verschillende projecten. Paulson werkte samen met Murphy in American Horror Story, The People v. O. J. Simpson: American Crime Story, Mrs. America en Ratched, om er een paar te noemen. Watts heeft gespeeld in The Watcher en onlangs in Feud: Capote vs. The Swans, terwijl Nash de hoofdrol speelt in Murphy's aankomende FX-serie Grotesquerie.

All's Fair speelt zich af in een advocatenkantoor in Los Angeles waar alleen vrouwen werken en wordt door Murphy omschreven als "een hoogstaande, glossy en sexy procedurele serie voor volwassenen".

Kardashian, die de hoofdrol speelt en uitvoerend producent is, zal een echtscheidingsadvocaat spelen. De eerder aangekondigde Glenn Close zal het hoofd van het kantoor spelen. Details over het plot van de serie en karakterbeschrijvingen voor Paulson, Watts, Nash en Taylor zijn nog niet bekend.

Hoewel Halle Berry eerder ook een hoofdrol zou vertolken, vervangen de nieuwe aanwinsten haar rol niet, omdat ze allemaal nieuwe rollen zullen spelen die voor elke acteur zijn gemaakt.

All's Fair is de eerste serie voor Murphy onder zijn nieuwe deal bij Disney, met 20th Television, onderdeel van Disney TV Studios, producerend in samenwerking met Ryan Murphy Television. De serie is geschreven door Jon Robin Baitz, schrijver van Murphy's Feud: Capote Vs. The Swans, en Joe Baken die ook uitvoerend produceren.

Naast Murphy, Kardashian, Close (Trillium Productions), Paulson, Nash, Watts, Baitz en Baken zijn ook Jamie Pachino, Lyn Greene, Richard Levine, Kris Jenner, Alexis Martin Woodall, Eric Kovtun, Scott Robertson en Holly Jete (HalleHolly) uitvoerend producent. Murphy zal ook regisseren.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten