Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Bosch: Legacy spin-off cast acteurs voor het team van Maggie Q's Renee Ballard

Bosch: Legacy spin-off cast acteurs voor het team van Maggie Q's Renee Ballard

Rechercheur Renee Ballard heeft een team samengesteld om onopgeloste zaken op te lossen.
Prime Video's door Maggie Q geleide spin-off van Bosch: Legacy, die nog steeds geen titel heeft, heeft vier nieuwe acteurs toegevoegd, waaronder Michael Mosley (foto onder) en veteraan Amy Hill.



In de nieuwe serie in het Bosch-universum, die afgelopen november werd besteld, wordt detective Ballard aangesteld als hoofd van de nieuwe onopgeloste zaken afdeling van de LAPD - een slecht gefinancierde, vrijwillige eenheid met de grootste werklast in de stad.

"Ballard benadert deze bevroren zaken met empathie en vastberadenheid", vervolgt de synopsis. "Wanneer ze tijdens haar onderzoeken een grotere samenzwering ontdekt, kan ze rekenen op de hulp van haar gepensioneerde bondgenoot Harry Bosch om door de gevaren te navigeren die zowel haar eenheid als haar leven bedreigen."

Eerder werd John Carroll Lynch gecast als Thomas Laffont, Renee's voormalige partner die met pensioen gaat om haar te helpen de Cold Case-afdeling te leiden, en Courtney Taylo als Samira Parker, een op haar hoede zijnde ex-agent die terugkeert bij de politie op aandringen van haar voormalige mentor Ballard.



Nieuw in de cast is Mosley als Ted, een reserveofficier die is toegewezen aan onopgeloste zaken om Ballard in de gaten te houden, en Hill (foto) als Tutu, Ballards pittige oma.

De andere nieuwe vaste acteurs zijn Rebecca Field als Colleen, een enthousiaste en excentrieke vrijwilliger, en Victoria Moroles als Martina, een slimme juridische stagiaire.

Maggie Q maakt haar debuut als Ballard, een personage uit Michael Connelly's Harry Bosch-romans, in de seizoensfinale van Prime Video's Bosch: Legacy, dat nog op een startdatum wacht maar gebaseerd zal zijn op Connelly's romans Desert Star (uit 2022) en The Black Ice (1993).

Mosley speelde in het vierde seizoen van USA Network's The Sinner met Bill Pullman in de hoofdrol en zal binnenkort te zien zijn in de aankomende misdaad-thrillerserie The Savant van Apple TV+.

Hill had een vaste rol in de CBS/NBC-serie Magnum, P.I. en terugkerende rollen in onder andere AMC's Preacher, The CW's Crazy Ex-Girlfriend en UnREAL van Lifetime/Hulu.

Field was onder andere te zien in OWN's All Rise, Lifetime's The Client List en ABC's Grey's Anatomy.

Moroles is het meest bekend van haar rol als Hayden Romero in MTV's Teen Wolf.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten