Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Judy Greer gecast tegenover Owen Wilson in golfcomedyserie van Apple TV+

Judy Greer gecast tegenover Owen Wilson in golfcomedyserie van Apple TV+

Judy Greer speelt samen met Owen Wilson in de nieuwe, nog ongetitelde golfcomedyserie van Jason Keller voor Apple TV+.
De plot van de serie, die is bedacht, geregisseerd, geschreven en geproduceerd door Keller, draait om het feit dat de carrière van golfer Pryce Cahill twintig jaar geleden voortijdig is afgebroken. Nadat hij wordt ontslagen bij een sportwinkel in Indiana en zijn vrouw hem in de steek laat, zet Pryce volledig in op een zeventienjarig golffenomeen in moeilijkheden, gespeeld door Peter Dager.



Greer (foto) zal Amber-Linn spelen, de ex-vrouw van Wilson's overjarige, ex-prof golfer, Pryce Cahill. Ze neemt de rol over van Jamie Neumann, wiens redenen voor het verlaten van het project niet duidelijk zijn gemaakt.

Andere rollen in de tiendelige serie zijn weggelegd voor Marc Maron, Mariana Treviño en Lilli Kay.

De serie komt van Apple Studios en wordt geregisseerd door Jonathan Dayton en Valerie Faris. Uitvoerend producenten zijn Propagate's Ben Silverman, Howard T. Owens en Rodney Ferrell, Entertainment 360's Guymon Casady, Piece of Work's Lee Eisenberg en Natalie Sandy, Chris Moynihan, Keller, Wilson en Bill Callahan.

Greer is een veelgevraagde actrice en was te zien in onder andere HBO's The White House Plumbers, de Hulu-comedyserie Reboot, Showtime's The First Lady en de NBC-miniserie The Thing About Pam. Ze heeft net een rol gekregen in The Long Walk, Lionsgate's bewerking van het boek van Stephen King uit 1979.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten