Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Matthew Rhys gecast tegenover Claire Danes in The Beast in Me van Netflix

Matthew Rhys gecast tegenover Claire Danes in The Beast in Me van Netflix

Emmy Award-winnaar Matthew Rhys is toegevoegd aan de cast van de Netflix-serie The Beast in Me.
Het mysterieuze thrillerproject The Beast in Me is bedacht, geschreven en geproduceerd door Gabe Rotter. Rhys voegt zich bij de eerder aangekondigde Claire Danes, die naast hoofdrolspeelster ook uitvoerend producent zal zijn.



In The Beast In Me heeft de veelgeprezen schrijfster Aggie Wiggs (Danes) zich sinds de tragische dood van haar zoontje teruggetrokken uit het openbare leven en is ze niet meer in staat om te schrijven. Maar ze vindt een onwaarschijnlijk onderwerp voor een nieuw boek wanneer het huis naast haar wordt gekocht door Nile Jarvis (Rhys, foto), een beroemde en formidabele vastgoedmagnaat die ooit de hoofdverdachte was in de verdwijning van zijn vrouw.

Aggie is geschokt en gefascineerd door deze man en gaat dwangmatig op zoek naar de waarheid. Ze jaagt op zijn demonen terwijl ze haar eigen demonen ontvlucht in een kat-en-muisspel dat wel eens dodelijk zou kunnen aflopen.

Naast Rotter en Danes wordt de gelimiteerde serie ook geproduceerd door showrunner Howard Gordon via zijn Teakwood Lane Productions, regisseur Antonio Campos, schrijver Daniel Pearle naast Conan O'Brien, Jeff Ross en David Kissinger voor Conaco, Jodie Foster en Caroline Baron. 20th Television is de studio.

Rhys is vijf keer genomineerd voor een Emmy Award en ontving zijn eerste beeldje in 2018 voor Voortreffelijke Mannelijke Hoofdrol in een Dramaserie voor zijn rol als KGB-agent Philip Jennings in The Americans van FX. Hij volgde die rol als het titulaire personage van HBO's Perry Mason (2020), wat hem zijn meest recente Emmy-nominatie opleverde in 2021 voor Voortreffelijke Mannelijke Hoofdrol in een Dramaserie.

Binnenkort zal hij de legendarische komiek George Carlin tot leven brengen in de Jason Reitman-film Saturday Night. Ook zal Rhys te zien zijn in de driedelige BBC-miniserie Towards Zero, naar een verhaal van Agatha Christie.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten