Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
P.J. Byrne gaat rol spelen in The Rainmaker van USA Network

P.J. Byrne gaat rol spelen in The Rainmaker van USA Network

USA Network's The Rainmaker heeft P.J. Byrne toegevoegd aan de vaste cast.
The Rainmaker, van showrunner en uitvoerend producent Michael Seitzman en gebaseerd op de gelijknamige roman van John Grisham, volgt Rudy Baylor (Milo Callaghan) die, net afgestudeerd aan de rechtenstudie, het opneemt tegen de ervaren advocaat Leo Drummond (John Slattery) en zijn vriendin Sarah Plankmore (Madison Iseman). Rudy ontdekt samen met zijn baas (Lana Parrilla) en haar verfomfaaide assistente twee samenzweringen rond de mysterieuze dood van de zoon van hun cliënt.



Byrne (foto) speelt de rol van Deck Shifflet, een ongefilterde rechtenstudent die zeven keer gezakt is voor de balie. Hij werkt nu als een onsentimentele juridisch medewerker bij J. Lyman Stone.

In de film The Rainmaker uit 1997 van regisseur Francis Ford Coppola werd Deck op beroemde wijze vertolkt door Danny DeVito.

The Rainmaker kreeg in juni een serieorder van het kabelnetwerk NBCUniversal, waarmee een einde kwam aan een zes jaar durende reis van Seitzman om het boek op televisie te brengen. Seitzman en Jason Richman schreven het script van de pilot en Seitzman was de showrunner van de serie. De twee produceren samen met Grisham, Jason Blum en David Gernert.

Byrne speelde onlangs in The Big Cigar voor Apple TV+ en twee superheldentitels van Prime Video: The Boys en de spin-off serie Gen V. Zijn televisierollen omvatten ook Peacock's Irreverent, Ghosts voor CBS, The CW's Black Lightning en HBO's Big Little Lies.

Aan de filmkant staan onder andere Martin Scorsese's The Wolf of Wall Street en Damien Chazelle's Babylon op zijn cv.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten