Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Veel bekende gezichten voor Netflix-serie The Boroughs van The Duffer Brothers

Veel bekende gezichten voor Netflix-serie The Boroughs van The Duffer Brothers

De aankomende bovennatuurlijke mysterieserie The Boroughs van Netflix heeft zes zeer bekende acteurs toegevoegd aan de cast.
De serie is gecreëerd door Jeffrey Addiss en Will Matthews. Alfred Molina, Alfre Woodard, Geena Davis, Denis O'Hare, Clarke Peters en Bill Pullman (op de foto van links naar rechts en met de klok mee) zijn de acteurs die gecast zijn in het project van Stranger Things-makers The Duffer Brothers.

15984 Cast The Boroughs

Molina speelt Sam; Woodard speelt Judy; Davis speelt Renee; O'Hare speelt Wally; Peters speelt Art; en Pullman speelt Jack.

Netflix kondigde vandaag ook aan dat Ben Taylor (Sex Education) aan boord is gekomen om meerdere afleveringen van het achtdelige drama, waaronder de pilot, te produceren en regisseren.

The Boroughs is gecreëerd door Jeffrey Addiss en Will Matthews, die ook optreden als showrunners. Het speelt zich af in een schijnbaar pittoreske bejaardengemeenschap waar een groep onwaarschijnlijke helden moet samenwerken om een buitenaardse dreiging te stoppen die het enige steelt dat ze niet hebben... tijd.

Sommigen hebben de serie gelijkgesteld aan Stranger Things met een oudere cast, of Stranger Things die zich afspeelt in een bejaardentehuis - wat klopt, gezien de creatie van die serie door de Duffers - hoewel andere bronnen dicht bij de productie hebben gezegd dat deze vergelijking niet helemaal klopt.

In een verklaring die werd gegeven toen het project afgelopen april een serieorder kreeg, deelden de Duffer Brothers: "Hoewel de helden in The Boroughs een paar jaar ouder zijn dan de kinderen uit Stranger Things, zijn ze een net zo sympathieke groep buitenbeentjes, en we kunnen niet wachten om jullie te vergezellen op een avontuur dat afwisselend eng, grappig en diep ontroerend is."

Uitvoerend producenten van The Boroughs zijn The Duffer Brothers en Hilary Leavitt namens Upside Down Pictures, Jeffrey Addiss, Will Matthews en Taylor. Voor het team van Upside Down is het project de laatste inspanning onder een overkoepelende deal met Netflix, waarbij ze ook aan het werk zijn geweest aan het verwachte vijfde en laatste seizoen van Stranger Things, het met een Olivier Award bekroonde toneelstuk Stranger Things: The First Shadow, waarmee de franchise wordt uitgebreid, en de psychologische horrorserie Something Very Bad is Going to Happen.

Molina speelde de hoofdrol in de Prime Video-mysterieserie Three Pines. Hij was ook te zien in onder andere Feud: Bette and Joan van FX, Show Me A Hero van HBO en I'm Dying Up Here van Showtime.

Woodard is binnenkort te zien in The Last Frontier voor Apple TV+ Ze was twee seizoenen te zien in de sciencefictionserie See met Jason Momoa. Daarnaast had zij rollen in onder andere Marvel's Luke Cage en Memphis Beat van TNT.

Davis speelde de terugkerende rol van Sandy Devereaux St. Clair in de comedy-dramaserie GLOW van Netflix en speelde in de Fox-horrorserie The Exorcist en Grey's Anatomy van ABC.

O'Hare is bekend van zijn rollen in verschillende seizoenen van Ryan Murphy's anthologieserie American Horror Story. Daarnaast speelde hij onder andere in The Nevers en Big Little Lies van HBO.

Peters gaat spelen in de aankomende BBC-serie Towards Zero met onder andere Matthew Rhys en Anjelica Huston. Hij was onlangs nog te zien in de Netflix-miniserie Eric, met Benedict Cumberbatch en speelde verder in The Man Who Fell to Earth van Showtime, Foundation (2021) van Apple TV+ en The Irregulars van Netflix.

Pullman speelde de hoofdrol als Detective Harry Ambrose in de Netflix-serie The Sinner en was te zien in de biografische dramaserie Halston met Ewan McGregor.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten