Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Simone Miller en Jason Diaz gecast in The Institute van MGM+

Simone Miller en Jason Diaz gecast in The Institute van MGM+

Simone Miller en Jason Diaz zijn gecast naast Mary-Louise Parker en Ben Barnes in The Institute.
De thrillerserie van MGM+ is gebaseerd op de roman van Stephen King uit 2019, en is afkomstig van regisseur/uitvoerend producent Jack Bender, schrijver/uitvoerend producent Benjamin Cavell en MGM+ Studios.

15997 Simone Miller en Jason Diaz

In de acht afleveringen van The Institute wordt het twaalfjarige genie Luke Ellis ontvoerd en ontwaakt hij in The Institute, een faciliteit vol kinderen die er allemaal op dezelfde manier zijn gekomen als hij en die allemaal ongewone gaven bezitten.

In een nabijgelegen stad is de geplaagde voormalige politieagent Tim Jamieson (Barnes) gekomen om een nieuw leven te beginnen, maar de rust zal niet lang duren, want zijn verhaal en dat van Luke zijn voorbestemd om te botsen.

Miller (foto, links) speelt Kalisha, een sarcastische maar vriendelijke gevangene van het instituut, die een van de beste bondgenoten van Luke wordt.

Diaz (foto, rechts) speelt Tony, de meest sadistische van de ziekenbroeders van het Instituut, die er plezier in schept zijn macht over de kinderen uit te oefenen.

Toen The Institute in 2019 verscheen, werd het oorspronkelijk aangekocht door Spyglass voor het Mr. Mercedes-team van schrijver/uitvoerend producent David E. Kelley en uitvoerend producent Bender. Dit is een nieuwe incarnatie van het project met een nieuwe schrijver en studio.

Miller was onlangs te zien in Hulu's Run The Burbs en was een vaste gezicht in Detention Adventure van HBO Max.

Diaz heeft terugkerende rollen gehad in Vampire Academy, The 100, Charmed (2018) en The Bold Type. Onlangs was hij te zien in een aflevering van Tracker van CBS.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten