Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Jon Bernthal en Pablo Schreiber gecast in His & Hers van Netflix

Jon Bernthal en Pablo Schreiber gecast in His & Hers van Netflix

Bernthal speelt de vervreemde echtgenoot van Tessa Thompson in de spannende thriller gebaseerd op de roman van Alice Feeney.
Net na zijn Emmy-winst voor The Bear komt Jon Bernthal (foto, links) naar buiten met nieuws over zijn volgende rol. Pablo Schreiber (foto, rechts) en hij hebben belangrijke rollen bemachtigd in de verfilming van His & Hers op Netflix, met Tessa Thompson als uitvoerend producent en hoofdrolspeelster. De serie wordt beschreven als een verleidelijke en kronkelige psychologische thriller.

16059 Jon Bernthal en Pablo Schreiber

In de zes afleveringen tellende serie speelt Thompson de rol van nieuwslezeres Anna Andrews, een vrouw die volgens de synopsis van de serie in een spookachtige afzondering leeft in de zinderende hitte van Atlanta, wegkwijnend van haar vrienden en carrière als journaliste. Maar wanneer ze iets hoort over een moord in Dahlonega, Georgia - het slaperige stadje waar ze opgroeide - komt Anna weer tot leven, stort zich op de zaak en gaat op zoek naar antwoorden.

Bernthal zal Jack Harper spelen, de detective van de Sheriff's Office die getrouwd is met Anna, maar de twee zijn vervreemd, hun relatie gecompliceerd door verlies en verraad. Jack is zijn laatste baan kwijtgeraakt en werkt nu in zijn kleine woonplaats Dahlonega, waar hij woont met zijn zus en nichtje. Jack wordt beschreven als een goede man die niet altijd goede beslissingen neemt en is diep verontrust door de moordzaak die hij net heeft opgepakt.

En Schreiber zal Richard spelen, een van de beste cameramannen bij het lokale nieuwsstation die getrouwd is met de aantrekkelijke nieuwe nieuwslezeres Lexy Jones, die haar positie heeft veroverd tijdens de recente afwezigheid van vaste kracht Anna. Richard wordt door Anna uitgekozen om haar cameraman te zijn wanneer ze bij haar terugkeer als verslaggeefster het verhaal van een moord in Dahlonega oppakt.

De synopsis zegt dat Jack vreemd genoeg achterdochtig is over Anna's betrokkenheid, "haar in het vizier van zijn eigen onderzoek jagend" en opmerkend: "Elk verhaal heeft twee kanten: dat van hem en dat van haar, wat betekent dat er altijd iemand liegt."

De serie van filmmaker William Oldroyd is gebaseerd op de gelijknamige roman van Alice Feeney en is dit najaar in productie gegaan. Een premièredatum moet nog worden aangekondigd.

Bernthal heeft zojuist de trofee voor beste gastacteur in een comedyserie gewonnen tijdens de 2024 Creative Arts Emmys voor zijn rol als Mikey Berzatto in The Bear van FX. Naast zijn rol in The Bear, dat terugkomt voor een vierde seizoen, zijn zijn recente opmerkelijke televisierollen American Gigolo en We Own This City, na zijn hoofdrollen in Marvel's The Punisher en AMC's The Walking Dead. Hij zal zijn rol als The Punisher hernemen in Marvel's aankomende Daredevil: Born Again voor Disney+.

Shreiber, die doorbrak in American Gods en Orange Is the New Black, speelde sindsdien in de gelimiteerde series Defending Jacob, The Brink en Candy, en recentelijk in de twee seizoenen durende Halo adaptatie voor Paramount+. Zijn volgende televisierol is de hoofdrol in de gelimiteerde serie The Savant voor Apple TV+.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten