Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Jessica Biel verlaat Peacock's aangekondigde serie The Good Daughter

Jessica Biel verlaat Peacock's aangekondigde serie The Good Daughter

Jessica Biel heeft de Peacock-serie The Good Daughter verlaten, een psychologische thriller waarin ze de hoofdrol zou spelen.
Biel zou de gelimiteerde serie ook produceren. Details over haar vertrek zijn niet bekend. Er wordt momenteel gezocht naar een acteur voor Charlotte Quinn - de rol waar Biel (foto) aan verbonden was - en er wordt verwacht dat er snel een vervanger wordt aangewezen.

16065 Jessica Biel

The Good Daughter is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Karin Slaughter en werd in maart rechtstreeks in serie opgenomen door de streamingdienst NBCU. Slaughter schrijft alle afleveringen en produceert het project vanuit Fifth Season en Bruna Papandrea's Made Up Stories.

In The Good Daughter hebben de zussen Charlotte en Samantha Quinn de afgelopen 28 jaar geprobeerd om hun levens, die werden verscheurd door een enkele nacht van geweld, weer op een rijtje te krijgen. Wanneer een nieuwe aanval het stadje Pikeville verwoest, is Charlotte de eerste getuige ter plaatse.

Nu ze net als haar vader advocaat is, wordt ze gedwongen om haar eigen demonen onder ogen te zien terwijl de zaak zich verdraait door de ene schokkende onthulling na de andere. Uiteindelijk vragen zowel zij als Samantha zich af of de prijs om de 'goede dochter' te zijn het wel waard was.

Papandrea, Steve Hutensky en Casey Haver zullen de productie op zich nemen voor Made Up Stories, gebaseerd op Fifth Season.

Biel werkte onlangs aan de Prime Video-serie The Better Sister, een thriller gebaseerd op de roman van Alafair Burke. Zij en Elizabeth Banks spelen van elkaar vervreemde zussen, respectievelijk Chloe en Nicky, die hun weg naar elkaar terug proberen te vinden. Biel en Banks waren ook uitvoerend producent voor het project.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten