Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix-serie The Waterfront van Kevin Williamson voegt zes acteurs toe aan cast

Netflix-serie The Waterfront van Kevin Williamson voegt zes acteurs toe aan cast

Zes acteurs, waaronder Melissa Benoist en Rafael L. Silva, zijn toegevoegd aan de cast van The Waterfront in vaste rollen.
Melissa Benoist (foto onder), Jake Weary, Danielle Campbell, Rafael L. Silva, Brady Hepner en Humberly González vormen samen met Holt McCallany en Maria Bello de vaste cast van Netflix-serie The Waterfront, geschreven en geproduceerd door Kevin Williamson.



De serie van acht afleveringen is geïnspireerd op ware gebeurtenissen en duikt in de familie Buckley, geleid door Holt McCallany's Harlan Buckley en Maria Bello's Mae Buckley. Hun pogingen om de controle over hun afbrokkelende vissersimperium in North Carolina te behouden, drijven hen naar steeds gevaarlijker middelen om het hoofd boven water te houden.

Gerardo Celasco en Michael Gaston zijn te zien in terugkerende rollen. Zach Roerig zal verschijnen als gastacteur.

Benoist (Supergirl) speelt Bree Buckley, de intelligente en opvliegende Buckley die vroeger de financiën van de visserij beheerde en net als haar vader haar mooie toekomst heeft laten verpesten door alcohol. Nadat ze de voogdij over haar zoon heeft verloren, worstelt Bree om een relatie met hem te onderhouden terwijl ze nuchter blijft.

Weary (Animal Kingdom (2016) zal Cane Buckley spelen, Harlan's enige zoon die een gecompliceerde relatie met zijn vader heeft, maar nooit stopt met proberen het juiste te doen voor zijn vader en geen nee tegen hem kan zeggen. Getrouwd met Peyton (Campbell) en vader van een jonge dochter, houdt Cane van het geld dat zijn familiebedrijf hem oplevert, een pleister voor het leven dat hij kreeg in plaats van het leven dat hij wilde.

Campbells Peyton Buckle is een echte zuidelijke vrouw die gebouwd is om te schitteren. Cane's vrouw en moeder van een achtjarige, die houdt van Cane en zijn complexe relatie met zijn vader begrijpt.



9-1-1: Lone Star-acteur Silva (foto) speelt Shawn Wilson, een nieuwe barman van de Buckleys die geïntrigeerd is door de familie en een geheim met zich meedraagt dat de familie voor altijd zou kunnen verstoren.

Hepner speelt Diller Hopkins, Bree's zoon die nu bij haar ex-man woont. Diller is een rancuneuze tiener, een product van een alcoholistische moeder. Hoewel Bree hun relatie wil herstellen, behandelt Diller haar vijandig en wendt hij zich tot zijn grootvader Harlan, die hij verafgoodt.

González (Ginny & Georgia) speelt Jenna Tate, een journaliste die de stad verlaat om terug te keren naar Beaufort om voor haar zieke vader te zorgen. Als ze terugkeert naar haar geboortestad, wordt ze geconfronteerd met relaties uit het verleden, waaronder haar schoolliefde Cane, die nog steeds een vlam voor haar koestert.

Celasco (Devil in Ohio) speelt DEA-agent Marcus Sanchez, Gaston (Five Days at Memorial) speelt Sheriff Clyde Porter en Roerig (The Vampire Diaries) speelt Troy.

Williamson en Ben Fast produceren voor Outerbanks Entertainment. Marcos Siega regisseert de eerste twee afleveringen en is uitvoerend producent voor de pilot. Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, waar Williamson onder een algemene deal valt, is de studio.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten