Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Mayans MC kondigt eerste castlid aan

Mayans MC kondigt eerste castlid aan

Edward James Olmos (Dexter, Battlestar Galactica, Agents of S.H.I.E.L.D.) is de eerste acteur die op de castinglijst is gezet van de FX spin-off van Sons of Anarchy, Mayans MC. Olmos zal de rol van Felipe Reyes gaan spelen, de voormalige Mexicaanse patriarch van de Mayans, en vader van EZ. Reyes probeert zijn misdaden uit het verleden te begraven en zijn zoon van een zelfde lot te behoeden door hem langs een rechtvaardig en eerlijk pad te leiden.

Mayans MC is een sequel van Sons of Anarchy en speelt zich dus af na de gebeurtenissen in Sons of Anarchy. Het volgt de avonturen van Mayan MC-nieuwkomer EZ Reyes, die worstelt met zijn verlangen naar wraak jegens het kartel dat hem onrecht heeft aangedaan.

Producent Kurt Sutter zal het script van Mayans MC samen met Elgin James neerpennen. Ook zal Sutter de eerste aflevering regisseren. De toon, tempo en stijl van het verhaal moet in de spin-off Mayans MC anders worden dan dat van Sons of Anarchy, en het zal ook een andere setting krijgen. Wanneer Mayans MC in premiere zal gaan moet nog bekend gemaakt worden.

Keek jij naar Sons of Anarchy? En ga je ook kijken naar Mayans MC?


Edward James Olmos
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

mathijs92
15 februari 2017, 09:53
Ben vorige week begonnen met Sons of Anarchy en inmiddels in seizoen 2. Erg leuke serie! Ga de spin-off ook zeker volgen :)
0
hansmol
15 februari 2017, 10:19
Zorg ook dat je de naam van deze MIAMI VICE ster goed hebt:
EDWARD JAMES OLMOS !!!! en niet Olson, foei !!!!!
0
Log in om een reactie achter te laten