Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Casting voor Marvel's The Inhumans rond

Casting voor Marvel's The Inhumans rond

Op 3 maart liet MijnSerie de Marvel-fans al weten wie de hoofdrol zou gaan spelen, wie zijn neef speelt en wie in de huid van zijn vrouw zou kruipen in Marvel's The Inhumans. Ook was er aangekondigd dat Iwan Rheon de rol van Maximus the Mad gaat spelen. Nu heeft ABC de castinglijst aangevuld met vijf karakters en de acteurs die ze gaan vertolken.

Eme Ikwuakor (Extant) is te zien als Gorgon; neef van Black Bolt, lid van de koninklijke familie en leider van het leger van Attilan. Met supersterke benen, compleet met hoeven, kan hij met een enkele stamp op de grond zorgen voor vernietigende seismische golven. De yin van zijn neef Karnaks yang. Gorgon is een echte vechter en geen prater.

Isabelle Cornish (Puberty Blues) zal Crystal vertolken; de zus van Medusa. Crystal is het jongste lid van de koninklijke familie en kan de elementen beheersen. Onafhankelijk, maar tegelijk erg toegewijd aan de familie.

Mike Moh (Empire) kruipt in de huid van Triton; neef van Black Bolt, erg rustig onder druk en bijzonder sportief. Zijn gave is om als een vis onder water te kunnen ademen.

Sonya Balmores (Beyond the Break) als Auran; hoofd van de koninklijke garde op Attilan en een capabele en no-nonsense vrouw. Ze is extreem loyaal aan de Koning van Attilan.

Ellen Woglom (Californication) als een nog onbekende personage; slim, intens en gefocust. Zo gefocust dat sociale vaardigheden soms op de achtergrond komen te liggen. Haar baan bij een private ruimte-onderneming is haar leven, maar dat staat op de tweede plaats vergeleken met haar passie voor alles wat met de ruimt een maan te maken heeft. Zij wordt meegesleept in een groots avontuur.

De teleporterende hond Lockjaw zal ook op de een of andere manier te zien zal zijn in Marvel's The Inhumans.

Marvel's The Inhumans is vanaf 26 september te zien bij ABC. De eerste twee afleveringen zullen in Amerika eerst te zien zijn in een IMAX theater. Het is niet bekend of ook de Nederlandse IMAX bioscopen de eerste twee afleveringen gaan laten zien.

Wat verwacht je van deze castinglijst?


Eme Ikwuakor
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten