Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Portia de Rossi (Arrested Development) stopt met acteren

Portia de Rossi (Arrested Development) stopt met acteren

Het vijfde seizoen van Arrested Development is de laatste acteerklus van Portia de Rossi. Dat verklaarde de actrice woensdag in de talkshow van haar echtgenote, Ellen DeGeneres.
De Rossi, die eigenlijk Amanda Rogers heet, was eigenlijk al gestopt met acteren nadat ze uit Scandal geschreven werd, liet ze weten.

"Ik heb de beslissing al achttien maanden geleden genomen. Ik heb toen de makers van Arrested Development gebeld om ze uit te leggen dat als er een vijfde seizoen kwam, ik niet mee zou doen omdat ik wilde stoppen met acteren. Ze leken heel begripvol, we hadden een prettig gesprek. En toen schreven ze me toch in vijf afleveringen", lachte ze.

Embed from Getty Images
Portia de Rossi

De Australische begon begin jaren '90 met acteren en werd bij het grote publiek bekend als Nelle Porter in Ally McBeal. Naast haar vaste rollen in Arrested Development en Scandal was ze ook een tijdlang te zien in de sitcom Better Off Ted.

Het vijfde seizoen van Arrested Development is vanaf 29 mei te zien bij Netflix. Het gaat dan om de eerste acht afleveringen, de overige acht komen later.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

anonymous
17 mei 2018, 12:03
Op 29 mei zijn slechts de eerste acht afleveringen van seizoen 5 te zien, de overige acht komen later in het jaar.
0
Bluts
17 mei 2018, 14:20
Dank MRDude, is toegevoegd aan het bericht.
0
Log in om een reactie achter te laten