Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Jessica Raine in BBC-dramaserie Baptiste

Jessica Raine in BBC-dramaserie Baptiste

Actrice Jessica Raine (Call the Midwife) is te zien in BBC One's spin-off, Baptiste, van de detective dramaserie The Missing.
Raine speelt Genevieve in Baptiste, waarin de in Turkije geboren Franse acteur Tchéky Karyo de gelijknamige onderzoeker speelt. Tom Hollander is te zien als Edward. De opnames vinden plaats in Antwerpen, Gent, Amsterdam en Deal.

Embed from Getty Images
Jessica Raine

Baptiste, de spin-off van The Missing, volgt Baptiste en zijn vrouw tijdens een bezoek aan Amsterdam, wanneer de politiecommandant, die toevallig een ex-vriendin is, zijn hulp zoekt in een zaak die hem uit de prachtige straten, grachten en huizen van Amsterdam haalt naar de criminele onderwereld eronder.

Executive Producers zijn Harry en Jack Williams en Christopher Aird voor Two Brothers Pictures en Tommy Bulfin voor de BBC. De serie wordt geproduceerd door John Griffin en geregisseerd door Borkur Sigthorsson en Jan Matthys.

Harry en Jack Williams melden: "We zijn verheugd om Jessica Raine te verwelkomen in onze cast. Haar talent en toewijding zijn perfect voor de rol van Genevieve en we zijn heel enthousiast om te zien wat ze gaat doen met het personage."

De komst van de serie Baptiste heeft MijnSerie op 1 april al aangekondigd. De uitzending zal in 2019 plaatsvinden.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten