Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Famke Janssen speelt in BBC-thrillerserie The Capture

Famke Janssen speelt in BBC-thrillerserie The Capture

De Nederlandse actrice Famke Janssen heeft een rol bemachtigd in de nieuwe BBC-serie The Capture. Welke rol zij precies speelt is nog niet bekend.
De belangrijkste hoofdrol is voor Callum Turner, zo werd al eerder bekend. Turner speelt een veteraan die werd verdacht van een moord in Afghanistan. Maar er bleek alleen gebrekkig videobewijs te zijn. Na een incident in Londen moet hij opnieuw vechten voor zijn vrijheid. Holliday Grainger speelt de detective die is aangewezen om te onderzoeken of er meer aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt.


Famke Janssen

Andere acteurs in de serie zijn Ron Perlman, Laura Haddock, Ben Miles, Lia Williams en Sophia Brown. The Capture concentreert zich op thema’s als overheidstoezicht, verkeerde informatie en nepnieuws. Het stelt de vraag of surveillancebeelden wel altijd betrouwbaar zijn.

Ben Chanan schreef de zesdelige thrillerserie The Capture en doet de regie. De opnames zijn nu aan de gang in Londen. Famke Janssen was ook te zien in The Blacklist en How to Get Away with Murder. Zij is binnenkort ook nog op Netflix te volgen in de nieuwe miniserie When They See Us.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten