Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Meer bekend over acteurs in Shadow and Bone

Meer bekend over acteurs in Shadow and Bone

Netflix heeft in januari het groene licht gegeven voor de nieuwe serie Shadow and Bone, gebaseerd op twee boeken van Leigh Bardugo.
Het gaat om de boeken Shadow and Bone en Six of Crows en de serie zal uit acht afleveringen bestaan.

Eric Heisserer, schrijver van de speelfilm Bird Box en Shawn Levy, uitvoerend producent van Stranger Things, gaan de serie maken. Shadow and Bone toont een wereld met eeuwigdurende duisternis, waar onnatuurlijke wezens zich op menselijk vlees verheugen. Een jonge soldate ontdekt een kracht die uiteindelijk haar land een meer veilige plek zou kunnen maken. Maar terwijl ze worstelt om haar kracht te verbeteren, komen gevaarlijke tegenstanders tegen haar in opstand. Boeven, dieven, huurmoordenaars en heiligen voeren oorlog en het zal niet meevallen om te overleven.


Ben Barnes

Jessie Mei Li (bekend van speelfilms) speelt de weesmilitair Alina Starkov in de serie Shadow and Bone. Acteur Ben Barnes (Westworld) speelt generaal Kirigan, de leider van de militaire elite. Andere acteurs zijn Amita Suman (Doctor Who) en Freddy Carter (Pennyworth) die leden van de bende zijn in de criminele onderwereld. Archie Renaux (Voyagers!), Kit Young (Endeavour) en Danielle Galligan (Game of Thrones) zullen ook te zien zijn in de serie.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

xlucasverbunt
3 oktober 2019, 10:11
Ontzettend goed gecast! De boeken zijn geweldig, dus ben heel erg benieuwd naar de serie :)
1
Log in om een reactie achter te laten